Konsulentydelser

I Cabi arbejder vi ud fra den filosofi, at langt de fleste organisationer og virksomheder kan styrke trivslen, højne arbejdsglæden og sænke sygefraværet ved at se indad og udfordre egne rutiner, selvforståelser og historik om fravær og nærvær.

- Vi har et ambitiøst mål om at barbere 3,5 sygefraværsdag af i løbet af fire år. Til at løfte den opgave havde vi brug for en professionel partner, der havde den fornødne viden, erfaring og evne til at kommunikere til både politikere, ledere, medarbejdere og medarbejderrepræsentanter. I Cabi har vi fundet en samarbejdspartner, der opfylder alle punkter – og samtidig udfordrer os i den øverste ledelse.

HR-chef i Aarhus Kommune

Vi træner ledere, personaleansvarlige og medarbejderrepræsentanter i at bruge nye metoder og teorier til at håndtere sygefravær, og vores mange års erfaring viser, at den mest effektive måde at forebygge og nedbringe sygefraværet er, når ledere tør udfordre sig selv og ændre adfærd.  

Det betyder noget at have klare mål og tydeliggøre værdien af at nå målet over for den enkelte medarbejder. Det er helt essentielt for at kunne skabe adfærdsændring hos både medarbejdere og ledere.

Det er vigtigt, at alle på arbejdspladsen bliver inddraget i forandringerne, så alle bidrager til at nå målet. Også de medarbejdere der i dag har det laveste fravær.

Vi løser ikke udfordringerne for jer, men sammen med jer. For vi tror på, at de bedste resultater skabes i et samarbejde dér, hvor løsningerne skal fungere i praksis.

Skal vi også hjælpe jer?

Cabi er i mange år blevet købt ind som undervisere på interne kompetenceudviklingsforløb for ledere, personaleansvarlige og medarbejderrepræsentanter under temaet ”Den svære/vanskelige samtale”.

Vi har i årenes løb haft flere end 1.000 ledere på kursus i at afholde svære samtaler. Vores erfaring viser, at vejen til at blive bedre til at indgå i de svære samtaler går gennem øvelse og refleksion.

Kom med på vores kurser - se oversigt her

Book os til et internt kursus eller forløb på jeres arbejdsplads, hvor vi tager fat på lige præcis jeres udfordringer. Du finder vores kontaktoplysninger herunder.

Vores kunder spænder vidt

Vores referencer spænder vidt fra større private virksomheder til mellemstore og store offentlige kunder, heriblandt:

 • Grundfos A/S
 • MAN Diesel & Turbo
 • Danske Færger A/S
 • Region Nordjylland
 • Region Syddanmark
 • Pensionsstyrelsen
 • Nyborg Statsfængsel
 • Aarhus Kommunes Sundhed & Omsorg
 • Varde Kommune
 • Esbjerg kommunale rengøring
 • Og mange flere. 

- Vi har i Frederikshavn Kommune trukket på Cabis kompetencer på sygefraværsområdet. Her er et højt vidensniveau. Bedst af alt er Cabis professionelle tilgang i mødet med deltagerne. De bliver mødt, hvor de er, og netop derfor bidrager Cabis kursusforløb til at styrke kompetencerne i vores organisation. Det rykker!

Kunde efter kursusforløb om sygefravær

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer