Håndbog: Tværfaglighed som arbejdsmetode

Denne håndbog er til alle jer, der er ledere og praktikere i landets kommuner, og som til daglig har behov for at arbejde tværfagligt med og omkring borgerne. I håndbogen tager vi udgangspunkt i beskæftigelsesindsatsen. Men det er vores klare ambition, at alle faggrupper i kommunen skal kunne finde inspiration og værktøjer til at indgå i et godt tværfagligt samarbejde. Uanset om du kommer fra sundheds- eller socialområdet - eller noget helt tredje. 

Inspiration til dit tværfaglige arbejde

Vores mål med denne håndbog er at give inspiration til dit tværfaglige arbejde med målgrupper, som har flere problemer end ledighed - og som én instans ikke kan løse på egen hånd. I bogen finder du praksisnære metoder, redskaber og inspiration til at starte og/eller vedligeholde det tværfaglige arbejde. Med det i hånden er du godt klædt på til at arbejde tværfagligt. 

I håndbogen kan du bl.a. læse om:

  • At sætte et hold med de rigtige fagligheder
  • Rammesætning for tværfagligt samarbejde
  • Tværfaglighed i det daglige arbejde.

I videoen fortæller Annette Juul Jensen, seniorkonsulent hos Cabi, hvorfor tværfaglighed er en aktuel og vigtig arbejdsmetode. 


Gratis download af håndbogen

Tværfaglighed som arbejdsmetode

-

Køb en trykt version


Har du spørgsmål til publikationen?

Er du mere til den trykte udgave?

Få Tværfaglighed som arbejdsmetode tilsendt i en trykt udgave af høj kvalitet. Så har du altid god inspiration og effektive metoder ved hånden. 

Det fysiske eksemplar af håndbogen koster kr. 80 pr. stk. + moms og aktuel portosats.


Køb den trykte version af Tværfaglighed som arbejdsmetode