Håndbog: Tværfaglighed som arbejdsmetode

Denne håndbog er til alle jer, der er ledere og praktikere i landets kommuner, og som til daglig har behov for at arbejde tværfagligt med og omkring borgerne. I håndbogen tager vi udgangspunkt i beskæftigelsesindsatsen. Men det er vores klare ambition, at alle faggrupper i kommunen skal kunne finde inspiration og værktøjer til at indgå i et godt tværfagligt samarbejde. Uanset om du kommer fra sundheds- eller socialområdet - eller noget helt tredje. Inspiration til dit tværfaglige arbejde

Vores mål med denne håndbog er at give inspiration til dit tværfaglige arbejde med målgrupper, som har flere problemer end ledighed - og som én instans ikke kan løse på egen hånd. I bogen finder du praksisnære metoder, redskaber og inspiration til at starte og/eller vedligeholde det tværfaglige arbejde. Med det i hånden er du godt klædt på til at arbejde tværfagligt. 

I videoen fortæller seniorkonsulent hos Cabi, Annette Juul Jensen, hvorfor tværfaglighed er en aktuel og vigtig arbejdsmetode. 

 

Download håndbogen her  ✓

I håndbogen kan du bl.a. læse om:

  • At sætte et hold med de rigtige fagligheder
  • Rammesætning for tværfagligt samarbejde
  • Tværfaglighed i det daglige arbejde

 

Download håndbogen gratis

 

Køb en trykt version

-

Er du mere til den trykte udgave?

Få Tværfaglighed som arbejdsmetode tilsendt i en trykt udgave af høj kvalitet. Så har du altid god inspiration og effektive metoder ved hånden. 

Det fysiske eksemplar af håndbogen koster 80 kr./stk. + moms og aktuel portosats.


Køb den trykte version af Tværfaglighed som arbejdsmetode

Har du spørgsmål til publikationen?