Gratis netværk for dig, der tager socialt ansvar

VirksomhedsnetværkCabi er Danmarks største virksomhedsnetværk for og med virksomheder, der ønsker at arbejde med socialt ansvar.

VirksomhedsnetværkCabi har som mission at inspirere, udvikle og fremme virksomhedernes sociale ansvar. Vi vil i et tæt samspil med virksomhederne arbejde for at styrke indsatserne for at flest muligt, på trods af begrænsninger eller udfordringer, kan opnå eller fastholde deres plads på det danske arbejdsmarked.

Er du virksomhedsejer, leder, tillidsrepræsentant, HR-chef, HR-medarbejder eller løn- og økonomimedarbejder,
så er netværket din direkte vej til gratis rådgivning og viden om det rummelige arbejdsmarked.

Meld dig ind i VirksomhedsnetværkCabi NU - det er gratis

Herunder kan du læse mere om bl.a. aktiviteter og arrangementer i netværket.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Fokusområder i netværket

Vores fokusområder er: fastholdelse, forebyggelse og indslusning på virksomhederne. Et medlemskab af VirksomhedsnetværkCabi er gratis. Det samme gælder for langt størstedelen af vores arrangementer og initiativer.

Værdien i et medlemskab for dig er

  • at deltagelsen i vores virksomhedsnetværk med flere end 6400 medlemmer giver synlighed omkring dig og din virksomheds fokus på social ansvarlighed
  • at både du og dine lederkollegaer, der står for at styrke og udvikle det sociale ansvar, får tilbudt viden og inspiration på medlemsarrangementer og i netværksgrupper – uden omkostninger!
  • at du blive tilbudt relevant og anvendelsesorienteret kompetenceudvikling indenfor temaer omkring forebyggelse og fastholdelse til særlig medlemspris
  • at aktiv deltagelse i et business til business netværk giver mulighed for at skabe relationer på tværs af brancher og virksomheder
  • direkte vej til omkostningsfri rådgivning og viden om det rummelige arbejdsmarked
  • at VirksomhedsnetværkCabis aktiviteter er spredt ud over hele Danmark, så alle kan deltage i deres nærområde og dermed skabe lokale relationer

Her finder du os

VirksomhedsnetværkCabi arbejder lokalt i de fem regioner: Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark/Fyn, Sjælland og Hovedstaden/Bornholm. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Har du spørgsmål, forslag eller samarbejdsønsker til netværket? Så kontakt netværksansvarlig Christina Pedersencip@cabiweb.dk eller tlf. 2251 6982

Netværket er støttet af Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering via satspuljemidler og kan derfor tilbyde mange aktiviteter, inklusiv medlemskab, gratis.

Medlemmer

Arrangementer om året

Netværksgrupper

Vil du høre mere om netværket?

Kontakt Christina Pedersen

Kursus og arrangement

Arrangementer i VirksomhedsnetværkCabi

Klik på det enkelte arrangement for at læse mere. Kom og vær med - det er gratis at være medlem.

Læs mere

Bliv medlem af netværket

VirksomhedsnetværkCabi er for dig, der arbejder med personale og trivsel på arbejdspladsen - hvad enten det er som ejer, leder, HR-chef, HR-medarbejder, løn- og økonomimedarbejder eller som tillidsvalgt. Medlemskabet er gratis, og vi har netværkgrupper i både Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark/Fyn, Sjælland og Hovedstaden/Bornholm.

Læs mere

Find dit lokale netværk

VirksomhedsnetværkCabi har lokale netværk i: Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Fyn, Sjælland, Hovedstaden inkl. Nordsjælland. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Læs mere
Viden og baggrund

Materiale fra arrangementer

Her kan du hente slides og andet materiale fra arrangementer i VirksomhedsnetværkCabi.

Læs mere