Gratis netværk for dig, der tager socialt ansvar

VirksomhedsnetværkCabi er Danmarks største virksomhedsnetværk for og med virksomheder, der ønsker at arbejde med socialt ansvar.

VirksomhedsnetværkCabi har som mission at inspirere, udvikle og fremme virksomhedernes sociale ansvar. Vi vil i et tæt samspil med virksomhederne arbejde for at styrke indsatserne for, at flest muligt, på trods af begrænsninger eller udfordringer, kan opnå eller fastholde deres plads på det danske arbejdsmarked.

Gør som over 6.000 andre

For ledere, ejere, HR-chefer og medarbejdere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og løn- og økonomimedarbejdere. Din direkte vej til gratis råd og viden om det rummelige arbejdsmarked.

Medlemsskabet er betinget af, at du er ansat i en virksomhed eller er virksomhedsejer. Medlemsskabet er personligt.

JA TAK

...og så er det gratis!

Bliv medlem af netværket

Over 6.000 er allerede med, og det er gratis at blive medlem. Læs om dine medlemsfordele her.

Læs mere om medlemskabet

Medlemmer

Arrangementer om året

Netværksgrupper

Fokusområder i netværket

Vores fokusområder er: rekruttering, fastholdelse og forebyggelse på virksomhederne. Et medlemskab af VirksomhedsnetværkCabi er gratis. Det samme gælder for langt størstedelen af vores arrangementer og initiativer.

Værdien i et medlemskab for dig:

  • Deltagelsen i vores virksomhedsnetværk med flere end 6100 medlemmer giver synlighed omkring dig og din virksomheds fokus på social ansvarlighed
  • Både du og dine lederkollegaer, der står for at styrke og udvikle det sociale ansvar, får tilbudt viden og inspiration på medlemsarrangementer og i netværksgrupper – uden omkostninger!
  • Du bliver tilbudt relevant og brugbar kompetenceudvikling inden for forebyggelse og fastholdelse til særlig medlemspris
  • Aktiv deltagelse i virksomhedsnetværk giver mulighed for at skabe relationer på tværs af brancher og virksomheder
  • Direkte vej til omkostningsfri rådgivning og viden om det rummelige arbejdsmarked
  • VirksomhedsnetværkCabis aktiviteter er spredt ud over hele Danmark, så alle kan deltage i deres nærområde og dermed skabe lokale relationer.

Her finder du os

VirksomhedsnetværkCabi arbejder lokalt i de fem regioner Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark/Fyn, Sjælland og Hovedstaden/Bornholm. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Har du spørgsmål, forslag eller samarbejdsønsker til netværket? Så kontakt netværksansvarlig Signe Bloch-Krarup på sb@cabiweb.dk eller tlf. 2227 5629.

Netværket er støttet af Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering via satspuljemidler og kan derfor tilbyde mange aktiviteter, inklusiv medlemskab, gratis.

Arrangementer, konferencer og webinarer

Se oversigt over arrangementer i hele landet. Kom og vær med!

Læs mere
Viden og baggrund

Materiale fra arrangementer

Her kan du hente slides og andet materiale fra konferencer og arrangementer i VirksomhedsnetværkCabi.

Hent slides og andet materiale

Bliv medlem af netværket

Over 6.000 er allerede med, og det er gratis at blive medlem. Læs om dine medlemsfordele her.

Læs mere om medlemskabet

Find dit lokale netværk

VirksomhedsnetværkCabi har lokale netværk i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Fyn, Sjælland og Hovedstaden inkl. Nordsjælland. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Find dit lokale netværk

Vil du høre mere om netværket?

Så kontakt Signe