Som konsulenthus hjælper vi jer med konkrete udfordringer

Med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer rådgiver Cabi virksomheder, kommuner, jobcentre og andre professionelle i hele landet. 

Jeres indsatser skal give mening og fungere i hverdagen. Det er vores udgangspunkt, når vi udvikler kurser og løser opgaver for private og offentlige virksomheder samt jobcentre og kommuner. Det kan fx være om faglige temaer som

  • sygefravær, ledelse af en mangfoldig medarbejdergruppe eller stress, mistrivsel og arbejdsmiljø
  • fokus på brancher, dialogen og samarbejde på tværs eller en særlig borger eller medarbejdergruppe.

Solid referenceliste viser, hvordan vi også kan skabe resultater for jer gennem:

  • Oplæg med udgangspunkt i fagligt område
  • Workshops
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Procesfacilitering 
  • Evaluering, analyse og kortlægning af årsager.
Publikation

Bestil gratis materialer

Du kan bestille op til fem gratis eksemplarer af alle Cabis udgivelser. Vi sender så hurtigt, det er muligt - normalt inden for to hverdage.

Udfyld formularen
Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videns,- konsulent- og netværkshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi

Find medarbejder

Grundlaget for Cabis produkter til jobcentre og virksomheder er en medarbejdergruppe bestående af konsulenter, administrativt personale og formidlingsmedarbejdere.

Læs mere

Bliv medlem af netværket

VirksomhedsnetværkCabi er for dig, der arbejder med personale og trivsel på arbejdspladsen - hvad enten det er som ejer, leder, HR-chef, HR-medarbejder, løn- og økonomimedarbejder eller som tillidsvalgt. Medlemskabet er gratis, og vi har netværkgrupper i både Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark/Fyn, Sjælland og Hovedstaden/Bornholm.

Læs mere om medlemskabet