Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cabi i forbindelse med en afholdt temadag med fokus på særlige beskæftigelsesindsatser. Cabi er fagligt velfunderede, og deres udsagn bakkes op af forudgående undersøgelser og analysearbejde, og det tillægger vi stor værdi som samarbejdspartner. Det er min oplevelse, at Cabi har bred viden inden for området og på en god måde formår at formidle viden, så den bliver anvendelig i praksis.

Direktør, Erhvervsskolerne Vestjylland

Brug Cabi

Vi hjælper jer med konkrete udfordringer >>

Få et skræddersyet tilbud på forløb

Vi gennemfører kompetenceudvikling og løser konsulentopgaver for den kommunale beskæftigelsesindsats, virksomheder og organisationer med udgangspunkt i jeres konkrete behov.

Læs mere

Faglig Go' Morgen med Cabi

En virtuel time fyldt med viden og værktøjer til dig i jobcenteret, kommunen eller dig, der på anden måde arbejder med den aktive beskæftigelsesindsats.

Læs mere

Book et virtuelt afdelingsoplæg

Få et fælles, fagligt brush-up i dit team eller din afdeling. Oplægget afholdes virtuelt og kan bookes af jobcentre eller andre i den kommunale beskæftigelsesindsats.

Læs mere
Viden og baggrund

Spørg Cabi

Gratis hotline til dig, der i professionel sammenhæng har brug for ekspertviden om det rummelige arbejdsmarked, socialt ansvar og indsatser, der virker.

Få rådgivning her