Tilbud til virksomheder

Cabi har et bredt tilbud af ydelser til virksomheder, der ønsker at tage socialt ansvar. Virksomheder, erhvervsnetværk og brancheorganisationer har i mere end 20 år brugt Cabi gennem arrangementer, viden, værktøjer og netværk. Vi hjælper også gerne din virksomhed med at se nye muligheder, arbejde med svære udfordringer eller blot med et godt råd.

""

Screening af socialt ansvar

Tager I socialt ansvar? Med Cabis screeningsværktøj får I en 360 graders måling på jeres virksomheds sociale ansvar, så I kan se potentialerne.

Læs om 360 graders screening

""

Ledersparring

Står du i en svær situation som leder? Sparring hos en af vores konsulenter i Cabi kan være nøglen til at komme videre og tænke nyt.

Book et møde til ledersparring

""

Sygefravær og trivsel

Er sygefraværet stigende blandt jeres medarbejdere? Er I bekymrede for trivslen i virksomheden? Cabi har værktøjer og viden til at løse udfordringerne sammen med jer.

Sygefravær og trivsel

""

Fortæl om jeres sociale ansvar

Socialt ansvar kan være en relevant konkurrenceparameter. Men hvordan viser I omverdenen, at I har en socialt ansvarlig profil?

Få hjælp til fortællingen

""

Rekruttér alternativt

Vil I gerne blive bedre til at rekruttere bredt og socialt ansvarligt? Cabi kan hjælpe med at se muligheder, I måske ikke før har fået øje på.

Se nye rekrutteringsmuligheder

""

Dokumentér jeres sociale ansvar

Hvordan måler man, at man tager socialt ansvar? Og hvordan kan man bedst synliggøre virksomhedens tiltag inden for social bæredygtighed? Cabi kan hjælpe jer.

Mål  jeres sociale ansvar

""

Facilitering 

Book en faglig stærk facilitator til fx jeres erhvervs- eller virksomhedsnetværk. Opnå succes med engagerede deltagere samt viden, inspiration og målrettet mødestyring.

Mere om facilitering

""

Vidensoplæg/temadag

Cabis konsulenter har ekspertviden inden for hele beskæftigelsesområdet. Derfor er du altid sikker på høj faglig kvalitet, når du booker et oplæg.

Læs mere om vidensoplæg

""

Webinarer til virksomheder

Få inspiration fra andre virksomheder med vores webinarrække "Praksis hos" eller bliv skarp på lovgivningen med webinarrækken "Kort og godt". 

Se aktuelle webinarer

""

Dokumentation af S'et i ESG

Få online vejledning i, hvordan I finder nøgletal og styrker data til dokumentation af S'et i ESG.

Mere om vejledningen

""

Infomøde om Velliv puljen

Bliv klogere på mulighederne i Velliv puljen. Cabi holder online infomøder om, hvordan du kan søge midler til at arbejde med trivslen.
Læs mere om infomødet

""

Vær med i en netværksgruppe

Bliv medlem af et netværk, hvor virksomheder kan sparre om udfordringer og erfaringer med socialt ansvar.

Om netværksgrupper
- Socialt ansvar er en god forretning. Når man har givet en hånd til et menneske, er resultatet ofte en meget loyal medarbejder. For mange er en virksomhed, som tænker i socialt ansvar, en attraktiv arbejdsplads. Det giver et forspring, når virksomhederne skal rekruttere faglærte og specialister, og det er også blevet et konkurrenceparameter, når virksomheder vælger leverandører.

Mette Rønnau, direktør i Cabi
Metode og værktøj

Værktøjer til virksomheder

Her finder du værktøjer indenfor håndtering og forebyggelse af sygefravær, socialt ansvar, rekruttering, ledelse og meget mere.

Se værktøjer til virksomheder

Kurser for virksomheder

Få nye værktøjer og se alternative veje til at tage socialt ansvar i virksomheden. Cabi udbyder kurser, der kan omsættes til praksis nu og her.

Læs mere

Sådan kan du også bruge Cabi

Tilmeld dig vores nyheder

Bliv klædt på til at tage socialt ansvar med vores nyheder og værktøjer og få information om arrangementer direkte i indbakken.

Tilmeld dig nyt

Lyt til podcast og se videoer

Gå på opdagelse i vores videoer og podcasts. Find viden, værktøjer og inspiration til at skabe et mere inkluderende arbejdsmarked.

Podcast og videoer

✓ Meld dig som ambassadør for det sociale ansvar

Er du interesseret i at høre mere om, hvad det vil sige at være ambassadør, og hvordan, du bliver det? Så kontakt Marianne Lyngberg Nilsson på mail man@cabiweb.dk eller tlf.: 4113 7281

Spørg Cabi

GRATIS telefonservice om dine udfordringer på tlf. 8612 8855

Få et godt råd hos Cabis eksperter.

Om Spørg Cabi

✓ Webinarer -  Viden to go

Hold dig fagligt opdateret - Tag os med i ørerne, når du er på farten eller se webinaret, når det passer dig.

Få viden to go

✓ Brug vores værktøjer

Brug Cabis velassorterede værktøjskasse med praksisnære værktøjer målrettet virksomhedernes arbejde med socialt ansvar.

Gå til værktøjskassen

Vil du vide mere om alt det, vi tilbyder virksomheder?

Har du spørgsmål, så tag endelig fat i Signe.