Mangel på arbejdskraft

Gense vores tidligere webinarer med temaet Ledelsesværktøjer og hent konkret inspiration, råd og viden til dit daglige arbejde i din virksomhed.

Bliv en attraktiv arbejdsplads for seniorer

28. maj 2024

Flere og flere medarbejdere over 60 år vil gerne fortsætte på arbejdsmarkedet. Men deres ønsker, behov og muligheder for at kunne det er meget forskellige og kalder på fleksible løsninger. På dette webinar får du inspiration til, hvordan I udvikler en attraktiv seniorpraksis.

Se her

Vi vil gerne ansætte en ung i fritidsjob, men hvordan gør vi?

14. november 2023

Gevinsterne ved at ansætte unge i fritidsjob er mange. En ung i fritidsjob kan løse opgaver her og nu og måske se karrieremuligheder i jeres branche. På dette webinar fortæller smedevirksomheden Brøndum Stål, hvordan de sammen med jobcentret fandt opgaver, som en ung i fritidsjob kunne løse. Hør om deres erfaringer med at ansætte unge i fritidsjob.

Se her

 

 

Forebyg unges mistrivsel med fritidsjob

4. oktober 2023

Et fritidsjob er mere end at tjene lommepenge. Det kan være med til at forebygge mistrivsel hos unge og bidrage til, at de kan mestre et ungdomsliv med både fællesskaber, krav, uddannelse og job. Dette webinar giver dig inspiration til, hvordan fritidsjob kan være løftestang for alle unge ud fra et trivselsperspektiv.

Se her

Sådan kan du få flere udsatte ledige i job

31. maj 2023

485 ud af 1439 ledige udsatte blev i projekt ”Rekruttering fra kanten” tilknyttet arbejdsmarkedet. Hør om de særligt virksomme erfaringer og metoder, der fik det til at ske. Både i forhold til samarbejdet med virksomhederne og i forhold til de borgervendte indsatser.

Se her

Sådan skaber naturen positive resultater i beskæftigelsesindsatsen

30. maj 2023

For nogle udsatte unge mænd er vejen til uddannelse eller job ikke ligetil. De kan have brug for en trædesten. Projekt ”Fodfæste gennem naturen” har brugt naturen som ramme for en alternativ beskæftigelsesindsats og skabt gode resultater. Hør om tanker og metoder bag projektet og find inspiration til dit arbejde.

Se her

Derfor bør du ansætte unge i fritidsjob

9. maj 2023

Der er flere gevinster ved at tage unge i et fritidsjob. Fritidsjob øger mange af de unges trivsel, og som virksomhed vil I få unge, der kan løse opgaver her og nu, og måske se karrieremuligheder i jeres branche. Se eller gense webinaret og hør om, hvilken forskel du kan gøre for unge, og hvordan du kan ansætte dem i fritidsjob.

Se her

Mini-konference | Mangel på arbejdskraft – om fastholdelse og tiltrækning af seniormedarbejdere

24. maj 2022

Se eller gense vores mini-konferencen, hvor vi ser vi på potentialet, i at fokusere på gruppen af seniormedarbejdere. Gennem konkrete cases fra virksomheder, præsentation af ny forskning og bidrag fra aktører på rekrutteringsområdet, sætter vi fokus på nogle af de greb, virksomheder kan ty til.

Se her

Skal vi ta’ en snak om alder? Om seniorfastholdelse og rekruttering

8. februar 2022

Se eller gense webinaret og få viden og eksempler på, hvordan I kan fastholde og rekruttere seniorer.

Se her

Sådan tager I godt imod unge som nye medarbejdere

1. februar 2022

Se eller gense webinaret og få gode råd, så du får unge godt i gang i din virksomhed!

Se her