Kurser til a-kasser og fagforeninger

Cabi har i mange år hjulpet med implementering af nye processer og love/regler på arbejdsmarkedet samt formidlet relevant viden om beskæftigelsesindsatser. Den viden stiller vi til rådighed for medarbejdere i a-kasser og fagforeninger i en række kursustilbud.

Nye opgaver og processer kræver i enhver organisation tid til god implementering. I de kommende år får a-kasserne løbende nye ansvarsområder med forsikrede ledige.

Vores erfarne konsulenter kan hjælpe a-kassemedarbejdere og fagforeningsansatte med at spotte potentialet hos ledige medlemmer. Et kursus hos os kan give en ny viden om at sætte ordninger i spil og komme i mål.

Cabi kan hjælpe jer med at hjælpe jeres medlemmer til hurtigt, med en meget lille indgriben, at kunne finde et job eller fortsætte i ordinær beskæftigelse.

Med et kursus hos Cabi får du:

✓ et fagligt forspring

✓ viden og værktøjer på nye områder

✓ styrket din faglige profil

faglig sparring fra Cabis specialister på området.

Vores konsulenter er specialister på de fagområder, de formidler om - det er din garanti for en faglig stærk undervisning.

-

”Jeg synes, det har været et rigtig godt kursus. Det har åbnet mine øjne for, hvad der er af muligheder. Jeg synes, det er relevant for alle a-kasser at kende de muligheder, der findes”.

Kursusdeltager fra HK

Kursusoversigt

Brugen af de handicapkompenserende ordninger

Bliv skarpere på, hvad de handicapkompenserende ordninger er - og hvordan du kan bruge dem i fastholdelse eller til at få flere i job. Kom med på dette heldagskursus, som tager dig 360 grader rundt om ordningerne, præsenterer dig for cases og giver dig redskaber, så du nemt kan omsætte din nye viden i praksis.

7. juni 2023
Kl. 9.00-15.00
Hos Cabi

CV som omdrejningspunkt

CV’et er et betydningsfuldt redskab i jobsøgningen. Men en lille gruppe af ledige har enten ikke så meget at skrive på CV’et, eller også kan deres tidligere erfaring ikke længere kan gøre sig gældende. Hvad gør man så? Vores kursus, CV som omdrejningspunkt, kan give dig svaret.

I bestemmer datoen for kurset.

Kursus for a-kassemedarbejdere: Socialfaglig tilgang

Er du som a-kassemedarbejder nysgerrig på, hvordan du håndterer de socialfaglige vurderinger i jeres arbejde med forsikrede ledige, som har problemer ud over ledighed? Så kan Cabi hjælpe jer! På kurset ser vi nærmere på socialfaglige tilgange i arbejdet, indikatorer på at der er andet på spil end bare ledighed, og hvordan du kan tale med den ledige om de forskellige udfordringer uden at gå på kompromis med jobfokus.

I bestemmer datoen for kurset.

Kursus i de handicapkompenserende ordninger

Kan du spotte, om et medlem kan få støtte til job via de handicapkompenserende ordninger? Med Cabis kursus i de handicapkompenserende ordninger får du redskaber til at kunne se fordelene og bruge ordningen i praksis.

I bestemmer datoen for kurset.

Skriftlighed for a-kassemedarbejdere

Som a-kassemedarbejder er dét at skrive en vigtig del af dit arbejde. Men det kan være svært at gå til, hvis ikke du har uddannet dig specifikt inden for den del. Cabi har derfor skræddersyet et kursus i skiftlighed til dig, der er ansat i a-kassen.

I bestemmer datoen for kurset.

Var det noget med et skræddersyet forløb?

Vi tilbyder at afholde kurser internt hos jer for en samlet medarbejdergruppe. Vi står klar til at rådgive eller udvikle særlige kurser og kompetenceudviklingsforløb, der er tilpasset jeres udfordringer.

""

Har du spørgsmål?

Så ring eller skriv til Anne eller Anette