Sikkerhed på arbejdspladsen

Én af de ting, som kan være meget anderledes end dér, hvor du kommer fra, er sikkerheden på arbejdspladsen. Her kan du lære mere om, hvorfor sikkerhed er så vigtig, og hvad du som ny medarbejder skal være opmærksom på.

Løft rigtigt og undgå skader

En af de ting, der ofte kan give arbejdsskader, er tunge løft. De kan fx opstå, når du løfter kasser eller flytter maskiner eller inventar på arbejdet. Her kan du se en kort video om at løfte rigtigt, så du ikke kommer til skade:

Videoen er udviklet som en del af kampagnen Do it RIGHT. På doitright.nu kan du se flere korte film om fx at bruge knive, stiger, tekniske hjælpemidler og kemiske stoffer i arbejdet.

Læs mere om nydanskere og integration

Læs bl.a. om vejen til job i Danmark:

Metode og værktøj

For nydanskere

Når du har fået ophold i Danmark, skal du hurtigst muligt i job for at kunne forsørge dig selv og din familie. Læs mere om det danske arbejdsmarked.

Læs mere om det danske arbejdsmarked
Metode og værktøj

Vejen til job i Danmark

Det danske arbejdsmarked er sikkert ret anderledes end der, hvor du kommer fra. Her kan du lære mere om, hvordan man finder og søger job i Danmark.

Læs mere om vejen til job
Metode og værktøj

Bliv bedre til dansk

Jo mere dansk, man kan, jo bedre er dine chancer for at få et job. Her få du tips til, hvordan du øver dig i at blive god til dansk i din fritid, eller mens du er på en virksomhed i job eller praktik.

Få tips til at blive bedre til dansk
Metode og værktøj

Kulturelle misforståelser

Misforståelser kan let opstå, når man tænker forskelligt. Særligt, hvis man er fra forskellige kulturer og ikke nødvendigvis ser verden på samme måde.

Læs mere misforståelserne

Brug for råd og sparring om nydanske medarbejdere?

Kontakt Bente og få en dialog om mulighederne på din virksomhed.