Socialt ansvar, CSR og ESG

Gense vores tidligere webinarer med temaet Socialt ansvar, CSR og ESG og hent konkret inspiration, råd og viden til dit daglige arbejde i din virksomhed.

Få succes med social bæredygtig rekruttering

19. marts 2024

Lav ledighed, grøn omstilling, demografisk udvikling og knaphed på faglærte. Mangler din virksomhed også arbejdskraft, kan I med fordel tænke i social bæredygtig rekruttering. Det kan give jer adgang til et bredere rekrutteringsgrundlag og styrke jeres position inden for S’et i ESG. Efter dette webinar kender du til fem afgørende faktorer for at lykkes i praksis.

Se her

Jeres sociale ansvar har værdi, når I bliver bedt om ESG-tal

23. november 2023

EU har vedtaget nye standarder (ESRS) til virksomheders ESG-dokumentation. Dette webinar giver dig viden om, hvordan du kan styrke din virksomheds position på S’et i ESG og imødekomme krav fra kunder, banker, investorer og medarbejdere. Undervejs får du værktøjer og beregnere, der gør det nemmere for SMV’er at dokumentere indsatser inden for social bæredygtighed.

Se her

Kort og godt om det grønne S i ESG

31. august 2023

Grøn omstilling, CSRD, ESG, nøgletal, dokumentation og socialt ansvar. Hvad er lige op og ned? Og hvordan kan grøn omstilling, socialt ansvar og ESG kobles? Det ved du efter dette webinar, og så vil du kende de mest relevante begreber og have inspiration til, hvordan du kommer i gang med at gøre jeres sociale ansvar op.

Se her

Kort og godt om S’et i ESG

22. juni 2023

CSRD, ESG, taksonomier og rapporteringer, bæredygtighed og socialt ansvar. Hvad er lige op og ned? Efter dette webinar kender du de mest relevante begreber og får inspiration til, hvordan du kommer i gang med at gøre jeres sociale ansvar op.

Se her

Praksis hos BF12 – Sådan arbejder vi med ESG-rapportering

24. januar 2023

Mød Catharina Lopdrup, HR-, CSR- og bæredygtighedsansvarlig hos BF12 og hør om arbejdet med at omsætte handlinger til god rapportering, og hvad de forventer, det giver virksomheden af værdi fremadrettet.

Se her

Hvem kan løse opgaverne i din virksomheds grønne omstilling?

2. september 2022

Grøn omstilling behøver ikke betyde nye fuldtidsstillinger. På dette webinar kan du bl.a. få svar på, hvem du kan ansætte til grønne ufaglærte opgaver. Jakob Bressendorf, CEO i Horn Bordplader og vinder af CSR People Særpris 2022, fortæller om deres cirkulære forretningsmodel, om at tage folk fra kanten ind og virksomhedens vej til certificering.

Se her

Sæt tal på dit sociale ansvar og vind din næste opgave

28. april 2022

Se eller gense dette webinar og få viden og værktøjer, så I kan forbedre jeres tilbud og stå stærkere i den næste udbudsrunde.

Se her

Kom i gang med både klima- og ansvarlighedsarbejdet i din virksomhed

28. april 2021

Se eller gense webinaret, hvor vi sammen med Global Compact Network Denmark dykker ned i, hvordan man opstiller et CO2-regnskab, hvordan det kan bruges og ridser mulighederne op for at blive en del af det globale klimainitiativ Science Based Targets. Endelig stiller vi skarpt på, hvordan både klimainitiativer og social ansvarlighed skaber værdi for virksomheders profit og arbejde med samfundsansvar.

Se her

Bæredygtighed og ansvarlighed er god forretning: Sådan kommer du i gang 

14. april 2021

Se eller gense webinaret, hvor vi sætter fokus på hvordan kan du skabe værdi og økonomisk vækst i din virksomhed ved at arbejde med samfundsansvar. I samarbejde med Global Compact Network Denmark dykker vi på dette webinar ned i de muligheder, som både bæredygtighed og social ansvarlighed skaber for virksomheders profit og arbejde med samfundsansvar.

Se her

Find jobpotentialet i cirkulære forretningsmodeller

11. marts 2021

Se eller gense webinaret, hvor vi sætter fokus på, hvordan cirkulære forretningsmodeller skaber potentiale for øget beskæftigelse og social ansvarlighed i en række brancher og virksomheder. Webinaret blev afholdt i samarbejde med Manuel Kazwah fra Godt gjort, der deler deres konkrete praktiske erfaringer.

Se her

Skab vækst og udvikling i din virksomhed med social ansvarlighed som omdrejningspunkt

24. november 2020

Se eller gense webinaret, hvor vi fortæller om, hvordan man kan skabe værdi med social ansvarlighed. Hvis man vil sikre en rentabel virksomhed med gode fremtidsmuligheder, bliver det i fremtiden centralt at agere ansvarligt både ift. miljø og mennesker.

Se her

Få værdi af social beskæftigelse i renoveringsentrepriser

25. august 2020

Se eller gense vores webinar, som blev afholdt i samarbejde med Center for Boligsocial Udvikling og Enemærke & Petersen.

Se her

Har du spørgsmål?

Tag fat i Marianne Lyngberg Nilsson

Mail: man@cabiweb.dk | Tlf.: 4113 7281