Fire koncepter til en beskæftigelsesrettet veteranindsats i Danmark

I årene 2017-2020 har Cabi udarbejdet og afprøvet fire koncepter gennem projektet ”Fra brændpunkt til beskæftigelse – veteraner i job”. I det følgende er hvert koncept beskrevet, så andre organisationer kan overtage, bruge og adoptere et eller flere koncepter til egen indsats.

Målet var, at Cabi gennem denne beskrivelse gjorde det så nemt som muligt for andre at:

Cabi står stadig til rådighed for uddybning og svar på eventuelle spørgsmål til de fire koncepter. Ring 8612 8855 eller skriv til cabi@cabiweb.dk

Beskrivelsen indeholder for hvert koncept indhold om mål, målgruppe, tidsramme, samarbejdspartnere og opgaver før, under og efter samt eventuelle skabeloner og tekster, der kan genbruges.Gå til de fire koncepter

Klik på det koncept, du gerne vil læse mere om

Metode og værktøj

Virksomhedsliste

Målet med Virksomhedslisten er at synliggøre de virksomheder, der gerne vil ansætte tidligere udsendte fra Forsvaret eller som ser positivt på henvendelser fra veteraner.

Læs mere om konceptet
Metode og værktøj

Makkerordning

Makkerordningen er skabt som et initiativ mellem veteraner i job og ledige, jobsøgende veteraner.

Læs mere
Metode og værktøj

Jobmatch-arrangement

På et Jobmatch-arrangement er målet, at veteraner møder virksomheder, som er repræsenteret af personer, der kan tale om jobmuligheder med deltagerne.

Læs mere om konceptet
Metode og værktøj

Briefing & Kaffe

Briefing & Kaffe er et enkelt koncept, hvor virksomheder åbner dørene og giver en kop kaffe på et fastsat tidspunkt i en bestemt uge landet over eller i et afgrænset område.

Læs mere om konceptet

Har du brug for andre relevante værktøjer?

Metode og værktøj

CV-værktøj for veteraner

Cabi har udviklet en CV-guide, der består af værktøjer, en skabelon og gode råd til, hvordan du på en nem og overskuelig måde får udfyldt dit CV.

Dyk ned i værktøjet
Metode og værktøj

Karriere-værktøj for veteraner

Cabi har udviklet et karriereafklaringsværktøj, der kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvad du lægger vægt på i din jobsøgning.

Dyk ned i værktøjet

Har du spørgsmål til projektet?

Kontakt Bente Nissen

Alle billeder på siderne, der afbilder danske soldater, øvelser, missioner o.lign. er venligst udlånt af Forsvarsgalleriet.