Få styr på lovgivning om fleksjob

Her finder du opdateret viden om lovgivningen inden for fleksjobområdet. I bunden af siden finder du en liste over ofte stillede spørgsmål og svar i forhold til lovgivningen.

Lovstof

Fleksjob - fra 2013

Fleksjob er job med offentligt tilskud til personer med varig og væsentlig nedsat arbejdsevne, som ikke kan opnå eller fastholde beskæftigelse på ordinære vilkår på arbejdsmarkedet. Læs om reglerne for bevilling af fleksjob fra 1. januar 2013.

Læs lovstoffet
Lovstof

Fleksjob - ansat før 2013

Personer ansat i et fleksjob før 2013 vil fortsat være omfattet af den lovgivning, der var gældende indtil 1. januar 2013.

Læs lovstoffet
Lovstof

Handicappedes rettigheder

Der findes en række regler for, hvordan arbejdsmarkedet skal behandle mennesker med handicap. Herunder regler om forbud mod forskelsbehandling og om kompensation til handicappede i erhverv.

Læs lovstoffet
Lovstof

Nedsat arbejdsevne

For at få bevilget revalidering, ressourceforløb, fleksjob, tilskud til selvstændig virksomhed eller førtidspension skal det dokumenteres, at personens arbejdsevne er nedsat.

Læs lovstoffet
Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar

Vidste du, at...

Vi tilbyder en række kurser til dig, der er ansat i kommunen indenfor

Jobfokus i samtalen | Skriftlighed for virksomhedskonsulenter | De handicapkompenserende ordninger | Jobafklaringsforløb | Og mange flere... Find dit kursus

Vi rådgiver IKKE privatpersoner

Er du borger med et spørgsmål? Så skal du kontakte dit lokale jobcenter, din fagforening eller a-kasse, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

 

SPØRG CABI

Har du spørgsmål til lovgivning om fleksjob? 

Så tag fat i Anne. 

| Denne service er gratis for dig, fordi Cabi får offentlige midler på Finansloven |