Faglig Go' Morgen med Cabi

Faglig Go' Morgen med Cabi er en virtuel time fyldt med viden og værktøjer til dig, der arbejder i jobcentret, kommunen eller på anden måde med den aktive beskæftigelsesindsats. Der kommer hele tiden nye emner til, se listen herunder og tilmeld dig.

Du får:

✓ fagligt indspark, som du kan omsætte direkte i dit job

mulighed for at fordybe dig i et specifikt fagligt emne

styrket din profil og din værktøjskasse

✓ faglig sparring fra Cabis specialister på området

Deltagerpris: 500 kr. (inkl. moms)

Vores konsulenter er specialister på de fagområder, de formidler om - det er din garanti for et fagligt stærkt oplæg.

-

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til Ella Petersen, udviklingschef i Cabi, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

-----------------------

Fang Ella på

Mail: ep@cabiweb.dk
Telefon: 5197 7845

Begrænset antal pladser!
Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Ansættelse i fleksjob i ægtefælles eller i familieejet virksomhed - og lovgivningen

Sondringen mellem tilskud til selvstændig virksomhed kontra retten til ansættelse i fleksjob kan give udfordringer i mange jobcentre. Det har du helt styr på efter denne Faglige Go' Morgen.

26. september 2023
Kl. 8.15 - 9.15
Online

Sygedagpenge: Samspillet mellem § 7 vurderingen, småjobs og lønnede timer

Mange sygedagpengeafdelinger oplever udfordringer i samspillet mellem § 7 vurderingen og lønnede timer for ledige sygedagpengemodtagere. Det har du helt styr på efter dette Faglig Go' Morgen med Cabi webinar.

12. oktober 2023
Kl. 8.15 - 9.15
Online

Få succes med at skabe lønnede timer

Er du job- eller virksomhedskonsulent? Synes du også, at det er svært at sætte lønnede timer i spil, når borgere fra kanten skal ud i en virksomhed? Tilmeld dig dette webinar og få viden om, hvordan du sætter lønnede timer på dagsordenen, og hvilke konkrete argumenter du kan bruge for at få det til at ske.

1. november 2023
Kl. 8.15 - 9.15
Online

86% af deltagerne på Faglig Go' Morgen var overordnet eller meget tilfredse (2022)

Kompetenceløft på distancen, ja tak!

Et fagligt kompetenceløft behøver ikke være væk fra skrivebordet. Faglig Go' Morgen med Cabi giver dig viden og mulighed for dialog på et emne, som du arbejder med eller har brug for at blive opdateret på.

-

Vores konsulenter er specialister på områderne, det er din garanti for et fagligt stærkt oplæg.

Vi sikrer, at

  • vi på en time zoomer ind på det konkrete emne
  • der er plads til spørgsmål
  • du bagefter får en mail med relevante links. Fx link til lovstof, værktøjer, publikationer eller svar på spørgsmål fra den virtuelle session.

AFHOLDTE FAGLIG GO' MORGEN

§ 7 vurderingen, når borgeren er sygemeldt med personlighedsforstyrrelse og /eller misbrug

I mange kommuner er man i tvivl om, hvornår en borger er berettiget til sygedagpenge, hvis borgeren er sygemeldt med personlighedsforstyrrelser og/eller misbrug. På dette webinar sætter vi spot på brugen af § 7 i de svære sager.

Sådan håndterer du negativ social kontrol i praksis

Negativ social kontrol er en kompleks størrelse og kan opleves som en barriere for, at minoritetskvinder kommer i beskæftigelse. Din usikkerhed som jobcentermedarbejder kan betyde, at du bliver berøringsangst og ikke får stillet rimelige krav til kvinderne. På dette webinar får du de rette værktøjer til at gribe det an på.

Samspillet mellem § 7 vurderingen, småjobs og lønnede timer

Mange sygedagpengeafdelinger oplever udfordringer i samspillet mellem § 7 vurderingen og lønnede timer for ledige sygedagpengemodtagere.

Sådan sætter du lønnede timer på dagsordenen

Er du job- eller virksomhedskonsulent, og har du ofte brug for at tale om lønnede timer med virksomhederne? Så er dette webinar lige noget for dig! For hvordan er det, man får sat lønnede timer på dagsordenen i samarbejdet med virksomhederne? På dette webinar får du serveret alle de gode argumenter.

Lønnede timer til unge som vejen til uddannelse

Bliv klogere på, hvordan du bruger lønnede timer som løftestang for unges vej til uddannelse på denne Faglige Go' Morgen med Cabi.

Få flere unge i job gennem handicapkompenserende ordninger

Bliv klogere på, hvordan du kan bruge handicapkompenserende ordninger, og hvordan du kan styrke dialogen med unge og virksomhederne med dette Faglig Go' Morgen webinar med Cabi.

Skab lønnede timer med FN’s Verdensmål som dialogværktøj

På denne Faglig Go' Morgen med Cabi bliver du klogere på, hvordan du kan bruge FN’s Verdensmål som løftestang for samarbejdet med virksomhederne og som dialogværktøj til at sikre flere lønnede timer.

Når forskellen på bisidder og partsrepræsentation bøvler

Synes du også, at det kan være svært at vide, hvornår der er tale om bisiddere, og hvornår der er tale om reel partsrepræsentation? Er du opmærksom på, at reglerne er meget forskellige for partsrepræsentanter og bisiddere? Så er det her Go' Morgen med Cabi webinar lige noget for dig.

Styrk din forhandlingsteknik og samarbejdet med virksomhederne

Er du job- eller virksomhedskonsulent, og har du brug for at tale til virksomhedernes kerneforretning og forhandle med dem ift. praktikåbninger og lønnede timer? Så er dette webinar lige noget for dig.

Vil du høre mere om emnerne eller eventuelle nye datoer, så tag fat i Ella Petersen

Webinar

Book virtuelt oplæg

Book et oplæg fra vores specialister og få et fælles, fagligt brush-up. Oplægget afholdes virtuelt og kan bookes af jobcentre eller andre i den kommunale beskæftigelsesindsats.

Læs mere

Har du spørgsmål

Så tag fat i Ella Petersen