Ledige stillinger

Bliv en del af Cabi. Vi søger løbende nye medarbejdere, og stillingerne vil blive slået op her på siden.

Se ledige stillinger, søg uopfordret eller opret en jobagent, så får du automatisk besked, når vi slår ledige stillinger op. 

Se ledige stillinger

Søg uopfordret

Tilmeld en jobagent

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Cabi. 

Registrér dig her

Uopfordret ansøgning

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du har altid mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt. 

Da vi jævnligt modtager uopfordrede ansøgninger, er vi desværre kun i stand til at besvare din ansøgning, hvis vi kan se en mulighed for ansættelse. I modsat fald vil vi opbevare din ansøgning i op til tolv måneder, hvorefter den vil blive slettet.

Søg uopfordret

Vi passer godt på dine oplysninger

Vi gør samtidig opmærksom på, at indsendelse af en uopfordret ansøgning indebærer, at du giver dit samtykke til, at vi gemmer din ansøgning i op til tolv måneder, hvorefter den vil blive slettet.

I vores persondatapolitik kan du under punkt 8 læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger, når du søger en stilling hos os. Du finder vores persondatapolitik herunder. 

Cabis persondatapolitik

Cabi indsamler personoplysninger med det formål at kunne levere services til kunder og partnere, samt til at optimere hjemmeside og tilbud til dig.

Læs om persondatapolitik
Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte Mette Rønnau