Få viden og sparring om socialøkonomi

Få viden og sparring om udvikling, opstart og forretning af organisationer og netværk, der beskæftiger sig med at fremme socialøkonomi og socialøkonomisk virksomhed i Danmark.

Find samarbejdspartnere og netværk til sparring og rådgivning om socialøkonomi

www.kooperationen.dk
Kooperationen er arbejdsgiver- og interesseorganisation for kooperative og socialøkonomiske virksomheder. Vi hjælper bl.a. sociale iværksættere med vedtægter, valg af selskabsform, udvikling af socialøkonomiske forretningsmodeller samt juridisk rådgivning om personaleforhold og grundlæggende erhvervsjura.

www.socialkapitalfond.dk
Hos Den Sociale Kapitalfond har du mulighed for at indgå i partnerskab, hvor fonden bidrager med økonomisk støtte og forretningsrådgivning.

www.virksomhedsguiden.dk
Virksomhedsguiden giver dig overblik over bl.a. events og netværk i dit lokalområde samt vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed.

www.startupsvar.dk
Startupsvar.dk er en service til iværksættere og mindre virksomheder i Danmark. Få svar på at starte op som iværksætter, praktiske spørgsmål i forbindelse med drift af virksomheden og find hjælp til at udforme en forretningsplan.

VirksomhedsnetværkCabi
Hos VirksomhedsnetværkCabi kan du få adgang til virksomhedernes eget netværk. Netværket arbejder med social ansvarlighed ud fra virksomhedernes forskellige behov og kulturer - og på deres præmisser.

Bliv klogere på, hvordan du kan samarbejde med jobcenteret. Notatet giver dig en indføring i jobcentrenes arbejdsopgaver og de grupper af ledige, de arbejder med.

Download notat

Foreningen Sociale Entreprenører i Danmark har på deres hjemmeside samlet et overblik over socialøkonomiske virksomheder i Danmark.

Projekt: Rummelig imidt - Socialøkonomiske virksomheder i Midtjylland

Læs om projektet her og her:

Projekt

Rummeligt iMidt - Socialøkonomiske virksomheder i Midtjylland

I Region Midt er der dannet et netværk for socialøkonomiske virksomheder. Formålet er at styrke den forretningsmæssige udvikling af midtjyske socialøkonomiske virksomheder. Cabi er med til at facilitere netværket.

Læs mere projektet

Vil du vide mere om socialøkonomi?

Læs mere her:

Viden og baggrund

Opret en socialøkonomisk virksomhed

Hent inspiration til at oprette en socialøkonomisk virksomhed.

Få inspiration her
Viden og baggrund

Bliv registreret som socialøkonomisk virksomhed

Med registreringen "socialøkonomisk virksomhed" signalerer du udadtil, at du arbejder på en samfundsgavnlig måde.

Læs mere om registreringen
Viden og baggrund

Partnerskab med socialøkonomisk virksomhed

CSR-partnerskaber giver socialøkonomiske og ordinære virksomheder mulighed for at drive forretning sammen og samtidig løse velfærdsudfordringer ved at give plads til udsatte grupper på arbejdsmarkedet.

Læs om partnerskabet

Vil du vide mere om socialøkonomi?

Kontakt vores ekspert på området: