Få viden og værktøjer til din jobsøgning

Som tidligere ansat i militæret eller politiet med mindst én udsendelse i bagagen har du værdifulde kompetencer at tilbyde på det civile arbejdsmarked. Også selvom du i dag måske ikke har en fast tilknytning til arbejdsmarkedet.

Som veteran er det ikke unormalt at møde særligt tre udfordringer på vejen til et civilt job:

  • Manglende netværk og kendskab til den civile del af arbejdsmarkedet
  • Vanskeligheder ved at omsætte og beskrive militærkompetencer til det civile arbejdsmarked
  • Manglende erfaring med hvordan eventuelle skader/mén kan omtales.

Herunder har vi samlet en række værktøjer, aktiviteter, cases og kontakter, der kan hjælpe dig tættere på et civilt job. 

Gode råd og værktøjer til din jobsøgning 

Få tips og idéer til, hvordan du udfylder dit CV og hent en skabelon. Brug karriereafklaringsværktøjet og bliv klogere på, hvad du lægger vægt på i din jobsøgning.

Læs mere

Sådan har andre fundet vej til et civilt job

Vi har samlet en masse cases med tidligere udsendte, som fortæller om deres vej til et civilt job. Lad dig inspirere af deres vej og gode råd til din jobsøgning.

Læs mere 

Mød virksomheder, der gerne vil ansætte tidligere udsendte

Virksomheder i hele landet vil gerne ansætte veteraner og har derfor skrevet sig op på virksomhedslisten. De er klar til at tage en dialog med dig om dine muligheder for et job.

Læs mere

Kom med i Facebook gruppen  

I gruppen på Facebook kan veteraner og virksomheder finde hinanden. Virksomheder laver jobopslag direkte i gruppen, og veteraner kan lægge en uopfordret ansøgning op. Find dit næste job her. 

Bliv medlem

Case

Fem gode råd til jobsøgende veteraner fra tidligere ansat i Forsvaret

Sandra Hørby Clausen har efter otte år i Forsvaret taget springet til det civile arbejdsmarked. Hun er i dag ansat som souschef ved ISS i Hjørring. Få hendes fem bedste råd til at tage springet fra Forsvaret til det civile arbejdsmarked.

Se de fem råd her

Har du spørgsmål til beskæftigelsesindsatsen på veteranområdet?

Så ring eller skriv til Bente Nissen.

Alle billeder på siderne, der afbilder danske soldater, øvelser, missioner o.lign. er venligst udlånt af Forsvarsgalleriet.