Målgrupper

Der er 13 målgrupper i Lov om en Aktiv Beskæftigelsesindsats.

Få overblikket over målgrupperne her

Målgrupperne er bygget op på logisk vis, hvor de ordinære ydelser, herunder dagpenge, kommer først.

Derefter kommer særlige ydelser fx sygedagpenge og til sidst ordninger, der i udgangspunktet er uden ydelse fx unge under 18 år.

Download og print oversigten - lige til at hænge op på opslagstavlen.

Download

-

 

Klik her for stort billede

Download lovtekst om aktiv beskæftigelsesindsats her

Bliv klogere på, hvad LAB-loven betyder for dit arbejde med

Kontaktforløb

Tilbud

Paragrafnøglerne

Samarbejdet med virksomheder

Økonomi, resultater og benchmark

-

Spørgsmål til målgrupper?

Tag fat i Cabis eksperter. Gratis råd og vejledning til kommuner og jobcentre

Lovstof

Find information om love og regler, der vedrører det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats. Se spørgsmål og svar på udvalgte dilemmaer.

Læs mere

Seneste nyheder

Resultaterne fra projektet ”Rekruttering fra kanten” viser blandt andet, at 485 ud af 1439 ledige fra den yderste kant har opnået tilknytning til arbejdsmarkedet. Det er en stor succes.

Resultater fra stort projekt på Lolland-Falster kan komme hele landet til gavn

Virksomhederne spiller en stor rolle, når ledige fra kanten af arbejdsmarkedet skal i job. Men hvordan? Resultaterne fra projektet ”Rekruttering fra kanten” viser gode takter, heraf at blandt andet 485 ledige fra kanten kom i job eller uddannelse.

Imens fremtidens jobindsats diskuteres, er anden delaftale om en nytænkning af beskæftigelsesindsatsen under lovbehandling. Trine Thomsen fra Cabi forklarer, hvordan aftalen vil påvirke virksomheder. Foto: Istock

Derfor får virksomheder en stadig større rolle i beskæftigelsesindsatsen

I juni 2022 blev anden delaftale til en nytænkning af beskæftigelsesindsatsen aftalt i Folketinget. Aftalen er nu under lovbehandling og giver virksomhederne en større rolle i at få flere fra kanten i arbejde. Trine Thomsen, seniorkonsulent i Cabi, forklarer, hvad aftalen vil komme til at betyde for virksomhederne.

Den 12. september uddeles CSR People Prize 2023. Jagten på de mest socialt ansvarlige virksomheder er i gang!

Danmarks mest socialt ansvarlige virksomheder skal findes

Med mere end 20 år på bagen er CSR People Prize en af de mest veletablerede CSR-priser i Danmark. Prisen uddeles til virksomheder, der gør en ekstraordinær indsats for at tage et socialt ansvar. Jagten på årets mest socialt ansvarlige virksomheder er i gang, og priserne uddeles den 12. september 2023.