Rekruttering og onboarding

Vil I starte med at have fokus og gøre noget for de medarbejdere, I allerede har ansat? Eller vil I hjælpe dem, der står uden for arbejdsmarkedet? Begge dele er at tage et socialt ansvar – og I skal vælge at starte dér, hvor det giver mening og værdi for jer. 

Strategisk rekruttering

I samarbejde med jobcentret kan jeres virksomhed rekruttere ledige, som kan have svært ved selv at finde et job. De kan have brug for opkvalificering, men det kan I få hjælp til.

På den måde tager I ansvar for at få flere i job samtidig med, at I sikrer den nødvendige arbejdskraft nu og fremadrettet.

Læs mere 

Onboarding

Vær klar til at tage godt imod en ledig, så opstarten bliver god for jeres nye medarbejdere og resten af organisationen.

Det gælder også i de tilfælde, hvor jobcentret har en rolle.

Her får du en masse gode råd til en god onboarding. 

Læs mere

Viden og baggrund

Socialt ansvar og CSR

Det er socialt ansvar, når virksomheder passer på deres medarbejdere og giver de mennesker, der har brug for det, en hånd til at komme ind på arbejdsmarkedet.

Læs mere om CSR

Har du spørgsmål?

Så kontakt vores konsulenter, som sidder klar til at hjælpe jer med jeres sociale ansvar. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser på tværs af brancher i hele landet. Vi kan også hjælpe jer - og det er gratis!