Book et fagligt, virtuelt oplæg i din afdeling eller dit team 

Book et oplæg fra vores specialister og få et fælles, fagligt brush-up. Oplægget afholdes virtuelt og kan bookes af jobcentre eller andre i den kommunale beskæftigelsesindsats.

Samlet kompetenceløft til temaet eller afdelingen

I en tid hvor mange medarbejdere arbejder hjemmefra, kan der være et særligt behov for et fælles, fagligt brush-up. Med et fagligt oplæg fra os er din afdeling eller dit team sikret et samlet fagligt kompetenceløft i en tid, hvor fysiske kurser er udskudt.

Rammen vil typisk være en halv til en hel time med et fokuseret fagligt emne. Emnet er fokuseret om et tema, en problemstilling, som I samlet løftes på. Oplæg kan give anledning til fx nye rutiner eller ændrede arbejdsgange i team eller afdeling.

Oplægget giver alle medarbejdere specifik viden i en fælles session. Efter det faglige oplæg, der typisk vil vare en hel eller en halv time, vil der være mulighed for videre dialog. Facilitering kan enten foregå online ved at Cabi faciliterer drøftelserne, eller ved at I selv kan stå for dem.

Eksempler på oplæg og pris

  • Et oplæg kan være et kort, præcist oplæg indenfor et beskæftigelsesfaglig tema. Med et oplæg på 30 minutter er prisrammen fra kr. 5.000,- (ex moms).

  • Oplægget kan også være af 60 minutters varighed med 30 minutters oplæg efterfulgt af en faciliteret drøftelse styret af Cabi, hvor fokus for drøftelse er afstemt inden dagen. Prisramme er fra kr. 7.000,- (ex moms).
-

Inspiration til jeres faglige oplæg

Vi har senest holdt oplæg for afdelinger i jobcentre om

  • Håndtering af negativ social kontrol
  • At sætte lønnede timer i fokus

Et oplæg kan dog holdes indenfor alle de temaer, som Cabi arbejder med. Vi aftaler selvfølgelig det specifikke fokus i oplægget, så det passer bedst muligt til jeres situation.

Citat fra kunde:

"Vi havde en forventningsafstemning omkring oplægget. Det gjorde, at den præsenterede viden kunne bruges direkte ind i vores arbejdsgruppe". 

Ved bookning aftales specifikt om oplæg afholdes via jeres egne digitale systemer, eller om vi skal styre set-up via de systemer, som vi benytter.

Vi bruger primært Go-To, hvor vi under oplæg har teknisk support tilknyttet for at sikre kvaliteten.

Sådan gør du

Udfyld blot formularen her på siden.

Skriv indenfor hvilket emne, I ønsker at få et fagligt løft, så kontakter vi jer for at aftale nærmere.  

Har du spørgsmål, kan du også kontakte Ella Petersen på mail ep@cabiweb.dk eller tlf. 5197 7845

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

(Alle felter skal udfyldes)

Webinar

Faglig Go' Morgen med Cabi

En virtuel time fyldt med viden og værktøjer til dig, der arbejder i den kommunale beskæftigelsesindsats. Se temaer og datoer for webinarene her

Læs mere