Job- og virksomhedskonsulent A-Z

Denne håndbog er til dig, der har til opgave at skabe jobs sammen med borgere og virksomheder

Du kan enten være ansat i jobcentret eller som anden aktør, der har til opgave at bidrage til, at jobcentrets borgere kommer i job.

Arbejdet med og i virksomhederne er stadig mere i fokus for den kommunale beskæftigelsesindsats. Dit arbejde som job- og virksomhedskonsulent er derfor afgørende. Da der ikke findes en formel uddannelse som job- og virksomhedskonsulent, har vi samlet basale værktøjer og viden i denne håndbog.

Download håndbogen her ✓

​Målet med denne håndbog er, at du forhåbentlig kan få inspiration og glæde af den uanset din faglige baggrund.

Du kan komme fra erhvervslivet med stor indsigt i virksomheder, men have brug for inspiration til samarbejdet med udsatte borgere. Du kan også have stor erfaring i at arbejde med udsatte borgere, men være ny i at skabe dialog med virksomhederne, eller du kan have en helt tredje baggrund.

Download

 

Bestil en trykt version

-

"Job- og virksomhedskonsulent fra A til Z' er spot-on på problemstillinger, giver faglige gode løsningsforslag og er i det hele taget en lille ”bibel” i indføring i rollen som enten jobkonsulent eller virksomhedskonsulent. Den er virkelig brugbar. Jeg har rundsendt den i min afdeling, og vi ser den som oplagt materiale til vores socialrådgiverstuderende, som tilknyttes udfører-delen i jobcentret under deres studiepraktik."

Jobkonsulent

Er du mere til den trykte udgave?

Få Job- og virksomhedskonsulent A-Z tilsendt i en trykt udgave af høj kvalitet. Så har du altid god inspiration og effektive metoder ved hånden. 

Pris

Det fysiske eksemplar af håndbogen koster 80 kr./stk. + moms og aktuel portosats.


Bestil den trykte version af Job- og virksomhedskonsulent A-Z

Kursus

Skal du endnu mere i dybden, så se nærmere på vores kursus:
Job- og virksomhedskonsulent

Det er et kursus på seks dage, som kommer hele vejen rundt om arbejdet som job-og virksomhedskonsulent med praksisnære redskaber. Deltagere på kurset modtager desuden også et fysisk eksemplar af håndbogen.

 

 

Har du spørgsmål til håndbogen?

Så kontakt Annette, Trine eller Ella