Gode fortællinger om mennesker og virksomheder, der lykkes

I arbejdet med mennesker, der er langt fra arbejdsmarkedet, ved vi, at der heldigvis er mange eksempler på, at mange er kommet i job. 

Cabi gennemfører kompetenceudvikling, undervisning og facilitering i mange af landets kommuner, og vi støtter beskæftigelses- og virksomhedskonsulenter i løbende at udvikle indsatsen, så flest mulige borgere opnår beskæftigelse.

Vi har under overskriften ”De gode fortællinger om mennesker og virksomheder, der lykkes“ samlet nogle eksempler på cases – med mennesket i centrum – som yderligere inspiration til den kommunale beskæftigelsesindsats. Læs bl.a. cases om unge, seniorer og mennesker med kognitive handicap, som nu er i job.

Download det her ✓

Vi har under overskriften "De gode fortællinger om mennesker og virksomheder, der lykkes" samlet nogle eksempler på cases – med mennesket i centrum – som yderligere inspiration til den kommunale beskæftigelsesindsats.

Hent printversion her

Hent webversion med interaktive links her

-

Har du spørgsmål til de ting, vi går og laver?

Så kontakt Ea

Portrætbillede Ea Nielsen

Find inspiration i vores temaer om det rummelige arbejdsmarked

Få viden og værktøjer til dit arbejde med socialt ansvar, integration, sygedagpenge, kontanthjælpsmodtagere, HR, ledelse og personale, nedsat arbejdsevne sygefravær, unge og samarbejdet mellem virksomheder og jobcentre.

Læs mere

Cabis publikationer

Få en samlet oversigt over Cabis udgivelser om det rummelige arbejdsmarked.

Læs mere