I temaet finder du viden og redskaber, som gør mødet mellem virksomheder og jobsøgende veteraner lettere for alle parter.

Cases og inspiration

Få inspiration, læs cases og se film om veteraners møde med det civile arbejdsmarked.

Læs mere

Job til veteraner

Virksomhedslisten er en liste over virksomheder fra hele Danmark, der gerne vil ansætte.

Læs mere

Baggrunden

Indholdet på siderne her udspringer fra projektet 'Fra brændpunkt til beskæftigelse (2017-2020).

Læs mere

Kom med i Facebook gruppen  

I gruppen på Facebook kan veteraner og virksomheder finde hinanden. Virksomheder laver jobopslag direkte i gruppen, og veteraner kan lægge en uopfordret ansøgning op.

Find dit næste job eller din næste medarbejder her. 

Bliv medlem

- Jeg tror på, at veteraner er vigtige ressourcer. Det er mennesker, som er ekstremt omstillingsparate og har løst meget krævende udfordringer, så de har mange ressourcer. Nogle har også skader, men vi må ikke se dem som klienter. Vi skal se på det, de kan.

Michael Munk, adm. direktør DC-Supply A/S

Har du spørgsmål til beskæftigelsesindsatsen på veteranområdet?

Så ring eller skriv til Tanya Møller-Kapulitsa.
Gratis service for virksomheder og dig, der arbejder med beskæftigelsesindsatsen på veteranområdet. 

Alle billeder på siderne, der afbilder danske soldater, øvelser, missioner o.lign. er venligst udlånt af Forsvarsgalleriet. 

Veterancentret

Veterancentret er Forsvarets indgang til veteranområdet. Veterancentret tilbyder støtte til soldater, veteraner og pårørende og arbejder for en bred anerkendelse af de danske veteraner. Derudover samarbejder Veterancentret med landets kommuner om bl.a. indsatser for ledige veteraner.

Veterancentret administrer desuden en jobordning for veteraner, der giver arbejdsgivere mulighed for at få en jobpræmie på 50.000 kr. ved ansættelse af fysisk eller psykisk skadede veteraner. Læs mere om jobordningen her

Veterancentret kan hjælpe virksomheder med:

  • Spørgsmål om jobordningen for veteraner
  • Rådgivning om at ansætte og lede veteraner på civile arbejdspladser
  • Kontakt til konkrete ledige veteraner i Veterancentrets pulje for veteraner, der er i rehabilitering efter en arbejdsskade i forbindelse med udsendelse
  • Sparring og spørgsmål om fastholdelse af veteraner – evt. på baggrund af bekymring om psykiske efterreaktioner på udsendelse.