Det skal du vide om virksomhedspraktik

Har du overvejet at tage ledige socialt udsatte ind i praktik i din virksomhed? Cabi har lavet en pjece, som giver dig en kort gennemgang af, hvad du skal være opmærksom på, når du tager imod praktikanter

Virksomhedspraktik er en aftale mellem din virksomhed, en praktikant og jobcentret. Praktikperioden kan vare op til 13 uger med mulighed for forlængelse.

Da virksomhedspraktik sker i samarbejde med dit lokale jobcenter, er det vigtigt at vide, hvilke forventninger jobcenteret har til din virksomhed, og hvilke forventninger du kan have til jobcenteret.

Vi har samlet alt det, du som virksomhed skal vide om virksomhedspraktik i en pjece, som du kan hente og printe helt gratis.

Pjecen er udarbejdet i 2019 og revideret i 2023. 


Download pjece ✓

Vi har samlet det mest centrale om virksomhedspraktik i én pjece.

Du vil blandt andet få svar på, hvilke forventninger jobcenteret har til dig som virksomhed, og hvilke forventninger du kan have til jobcenteret.

Du kan downloade pjece helt gratis.

Hent pjecen


Forside af publikationen: Det skal du vide om virksomhedspraktik

Kender du til lovgivningen inden for virksomhedspraktik?

Læs mere her

Lovstof

Virksomhedspraktik

Virksomhedspraktik kan bruges som et led i en afklaring eller optræning af en borgers arbejdsmarkedsparathed. Virksomhedspraktik kan også bruges som et led i den uddannelsesrettede indsats.

Læs lovstoffet