Projekt: Social beskæftigelse i byggeriet

Cabi er sammen med en lang række interessenter med i projektet, der med entreprenørfirmaet Enemærke og Petersen som projektansvarlig, skal gøre det nemmere for bygherrer og entreprenører at løfte udsatte mennesker i job indenfor byggebranchen. Nøgleelementer i projektet er guides til bygherrer, entreprenører, byggeledere og kommuner samt en social beregner målrettet byggebranchen.

Projektperiode: Ultimo 2019 - ultimo 2020

Spørg om socialt ansvar i byggeriet

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til Carl Eric Blach Overgaard på

Mail: ceb@cabiweb.dk
Tlf.: 2080 3759

Projektgruppen består af: 

Social beskæftigelse skal tænkes ind i flere byggeprojekter

Realdania støtter projektet, der skal gøre det nemmere at tænke social beskæftigelse ind i byggeprojekter hos entreprenører og bygherrer. Gennem projektets indhold og elementer er formålet, at det kommer til at ske i et større omfang ved, at flere entreprenører og bygherrer intensiverer eller begynder med fokus på aktiv social beskæftigelse.

Projektet skal, ud fra en kortlægning af eksisterende erfaringer og cases, målrette guides, værktøjer, viden og cases til målgrupperne:

  • Bygherrer
  • Entreprenører
  • Byggeledere
  • Kommuner.

På en overskuelig og nem måde kan guides hjælpe aktører videre i processen med at sikre social beskæftigelse i byggeprojektet. Et nyt DNGB kriterie udvikles, ligesom FBSAs paradigmer styrkes med konkrete guides. Der udvikles en social beregner målrettet branchen. Projektets elementer testes inden lancering - både gennem involvering af deltagere i projektgruppen samt med konkret demo i virksomheder.

For mere information, kontakt:

Anders Sørensen
Forretningsudvikler og projektansvarlig, Enemærke & Petersen
Mail: aso@eogp.dk / tlf. 4139 3100

Marianne Lyngberg Nilsson
Ansvarlig for projektet i Cabi
Mail: man@cabiweb.dk / tlf. 4113 7281

Projekt

Social beskæftigelse i byggeriet, sådan!

Bygherrer, entreprenører og kommuner kan alle medvirke til et større socialt aftryk i byggeprojekter. Læs her, hvordan du kommer i gang og hvilken værdi, der kan skabes for både ejere, leverandører og de mennesker, der står udenfor arbejdsmarkedet.

Læs mere