Bliv skarp på lovgivningen

Tag os med i ørerne og bliv opdateret på lovgivningen inden for temaer som sygedagpenge, fleksjob og støtteordninger.

Kort og godt om ansættelses- og fastholdelsesordninger

21. september 2022

Har din virksomhed opgaver, der ikke løses i dag? På dette webinar får du et overblik over dine muligheder for at ansætte og fastholde medarbejdere med særlige udfordringer. 

Se her

Kort og godt om lønnede timer

2. marts 2022

Se eller gense vores webinar, hvor du får fakta og viden om lønnede timer samt eksempler fra virksomheder, som med lønnede timer får løst opgaver. Hør også, hvorfor det er vigtigt at kende til "lønnede timer", og hvilke gevinster der er for virksomheder – både på den korte og lange bane.

Se her

Kort og godt om mentorordningerne

12. januar 2022

Se eller gense webinaret og få kendskab til mulighederne for at få støtte med mentorordningerne for at kunne hjælpe og fastholde medarbejdere.

Se her

Kort og godt om handicapkompenserende ordninger

3. november 2021

Se eller gense webinaret, og hør, hvorfor det er vigtigt at kende til de handicapkompenserende ordninger, og hvordan de kan hjælpe jer.

Se her

Kort og godt om fleksjob

7. oktober 2021

Se eller gense vores webinar om fleksjob, hvor du får de væsentligste pointer i lovgivningen og bliver klædt på til at kunne håndtere fleksjobansættelser i hverdagen.

Se her

Kort og godt om sygedagpenge

30. september 2021

Se eller gense webinaret, hvor vi tilbyder dig "kort og godt" viden og fakta med gennemgang af de væsentligste pointer om regler for sygedagpenge.

Se her