Cabis ungeanbefalinger

På siden her finder du vores anbefalinger til virksomheder og professionelle, der arbejder med unge. Vores mål er, at anbefalingerne kan være med til at bane vejen for, at flere udsatte unge kommer i uddannelse og job.

Ungeanbefalinger til virksomheder

Vil du blive bedre til at rekruttere og fastholde unge? Find inspiration i Cabis ungeanbefalinger, som er baseret på virksomheders gode erfaringer med at have unge tilknyttet.

Læs mere

Anbefalinger til skole-virksomhedssamarbejdet

Virksomheder mangler faglærte, og mange elever motiveres af en mere praksisrettet undervisning. Derfor anbefaler Cabi, at erhvervslivet involveres tidligere i de unges liv.

Læs mere

Ungeanbefalinger til professionelle

Læs Cabis anbefalinger til, hvordan de unge og erhvervslivet involveres i indsatsen. Læs også vores anbefalinger til en sammenhængende ungeindsats.

Læs mere

Anbefalinger til virksomhedsspor i STU

Få gode eksempler og anbefalinger til, hvordan flere unge STU-elever kan få gavn af virksomhedsforløb som en del af STU.

Læs mere

Virksomhedssamarbejde i FGU

Hvordan kan den virksomhedsrettede indsats få de unge til at finde vej gennem uddannelse til job? Cabi har nogle bud på spørgsmålet.

Læs mere

Har du spørgsmål til vores ungeanbefalinger?

Så tag fat i Jesper eller Bente, som kan svare på dine spørgsmål. 

Seneste nyheder

Resultaterne fra projektet ”Rekruttering fra kanten” viser blandt andet, at 485 ud af 1439 ledige fra den yderste kant har opnået tilknytning til arbejdsmarkedet. Det er en stor succes.

Resultater fra stort projekt på Lolland-Falster kan komme hele landet til gavn

Virksomhederne spiller en stor rolle, når ledige fra kanten af arbejdsmarkedet skal i job. Men hvordan? Resultaterne fra projektet ”Rekruttering fra kanten” viser gode takter, heraf at blandt andet 485 ledige fra kanten kom i job eller uddannelse.

Imens fremtidens jobindsats diskuteres, er anden delaftale om en nytænkning af beskæftigelsesindsatsen under lovbehandling. Trine Thomsen fra Cabi forklarer, hvordan aftalen vil påvirke virksomheder. Foto: Istock

Derfor får virksomheder en stadig større rolle i beskæftigelsesindsatsen

I juni 2022 blev anden delaftale til en nytænkning af beskæftigelsesindsatsen aftalt i Folketinget. Aftalen er nu under lovbehandling og giver virksomhederne en større rolle i at få flere fra kanten i arbejde. Trine Thomsen, seniorkonsulent i Cabi, forklarer, hvad aftalen vil komme til at betyde for virksomhederne.

Den 12. september uddeles CSR People Prize 2023. Jagten på de mest socialt ansvarlige virksomheder er i gang!

Danmarks mest socialt ansvarlige virksomheder skal findes

Med mere end 20 år på bagen er CSR People Prize en af de mest veletablerede CSR-priser i Danmark. Prisen uddeles til virksomheder, der gør en ekstraordinær indsats for at tage et socialt ansvar. Jagten på årets mest socialt ansvarlige virksomheder er i gang, og priserne uddeles den 12. september 2023.