Cabis ungeanbefalinger

På siden her finder du vores anbefalinger til virksomheder og professionelle, der arbejder med unge. Vores mål er, at anbefalingerne kan være med til at bane vejen for, at flere udsatte unge kommer i uddannelse og job.

Ungeanbefalinger til virksomheder

Vil du blive bedre til at rekruttere og fastholde unge? Find inspiration i Cabis ungeanbefalinger, som er baseret på virksomheders gode erfaringer med at have unge tilknyttet.

Læs mere

Anbefalinger til skole-virksomhedssamarbejdet

Virksomheder mangler faglærte, og mange elever motiveres af en mere praksisrettet undervisning. Derfor anbefaler Cabi, at erhvervslivet involveres tidligere i de unges liv.

Læs mere

Ungeanbefalinger til professionelle

Læs Cabis anbefalinger til, hvordan de unge og erhvervslivet involveres i indsatsen. Læs også vores anbefalinger til en sammenhængende ungeindsats.

Læs mere

Anbefalinger til virksomhedsspor i STU

Få gode eksempler og anbefalinger til, hvordan flere unge STU-elever kan få gavn af virksomhedsforløb som en del af STU.

Læs mere

Virksomhedssamarbejde i FGU

Hvordan kan den virksomhedsrettede indsats få de unge til at finde vej gennem uddannelse til job? Cabi har nogle bud på spørgsmålet.

Læs mere

Har du spørgsmål til vores ungeanbefalinger?

Så tag fat i Jesper eller Bente, som kan svare på dine spørgsmål. 

Seneste nyheder

Der er penge at spare for jobcentre,  hvis de tidligt indleder et samarbejde med virksomheder, som har medarbejdere, der mistrives eller må sygemeldes.

Det betaler sig at hjælpe virksomheder, når en medarbejder mistrives

Jobcentre kan spare penge, hvis de tidligt indleder et samarbejde med virksomheder, som har medarbejdere, der mistrives eller må sygemeldes.

De unge oplever at blive en del af et fællesskab når de mødes i naturen.

Cabi leder indsats, der får unge fra kanten af arbejdsmarkedet i beskæftigelse

I en skov ved Aarhus er en indsats i gang, der trækker udsatte unge ud af misbrug og ledighed. ”I forhold til det jeg har prøvet før, så er det her klart det bedste”, siger en deltager.

Borgerne oplever at blive en del af et fællesskab igen ved på ny at komme ind på arbejdsmarkedet.

Tværfaglig indsats får flere i job

Cabi og Fredericia Kommune arbejder sammen om at skabe helhedsindsatser for udsatte borgere. Målet er at give borgerne én samlet indsats på tværs af fagområder og få dem i beskæftigelse.