Kurser til dig, der er ansat i kommunen

Du får:

✓ et fagligt forspring

✓ viden og værktøjer

✓ styrket din faglige profil

faglig sparring fra Cabis specialister på området

Vores konsulenter er specialister på de fagområder, de formidler om - det er din garanti for en faglig stærk undervisning.

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til Ella Petersen, udviklingschef i Cabi, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

-----------------------

Fang Ella på

Mail: ep@cabiweb.dk
Telefon: 5197 7845

Begrænset antal pladser!
Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Det virksomhedsvendte arbejde på sygedagpengeområdet

Vil du gerne blive skarpere på, hvordan du kan styrke brugen af lønnede timer på sygedagpengeområdet– og hvordan du kan understøtte dit jobcenter i at få flere i job? Så kom med på dette halvdagskursus, som tager dig 360 grader rundt om det virksomhedsvendte arbejde i sygedagpengeindsatsen.

20. september 2022
Kl. 9.00 - 12.00
Hos Cabi

Styrk dit arbejde med forsknings- og praksisviden i integrationsindsatsen

Vil du blive skarpere på, hvad der virker i den virksomhedsrettede integrationsindsats. Så kom med på dette heldagskursus, som tager dig omkring den nyeste forskningsviden krydret med praksisnære eksempler fra kommuner og virksomheder.

22. september 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos LG Insight i Odense

Jobfokus i samtalen

Jobfokus i samtalen er afgørende for at skabe jobresultater sammen med borgeren. Kom med på dette heldagskursus og hør, hvordan man holder jobfokus, når der er meget andet, der også er på dagsorden i samtalerne.

28. september 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Brugen af de handicapkompenserende ordninger

Vil du gerne blive skarpere på, hvad de handicapkompenserende ordninger er – og hvordan du kan bruge dem til fastholdelse eller til at få flere i job? Så kom med på dette heldagskursus, som tager dig 360 grader rundt om ordningerne, præsenterer dig for cases samt giver dig redskaber, så du nemt kan omsætte din nye viden i praksis.

6. oktober 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Skriftlighed for virksomhedskonsulenter

På dette heldagskursus har vi fokus på forståelsen af, hvilken faglig kontekst dine beskrivelser skal fungere i, således at du kan skrive mere målrettet og præcist.

11. oktober 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Lær at udvikle gode jobafklaringsforløb med enkle metodeværktøjer

Progression og gode resultater i jobafklaringsforløbet forudsætter, at du som rådgiver kan aflæse borgerens parathed. På den måde kan du bedre tilpasse din støtte, vejledning og tilbud i takt med borgerens udvikling. På dette heldagskursus får du værktøjer til at forstå, hvor borgeren er, og hvordan du bedst kan bidrage til borgerens udvikling.

26. oktober 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Få flere i (små)job via de handicapkompenserende ordninger

Landets jobcentre arbejder lige nu på højtryk for at sikre, at de mest udsatte kommer i småjob. Det er en stor opgave, da det ofte er mennesker, der slås med andre problemer end ledighed. På dette 3,5 times online kursus bliver I bedre til at spotte, at en borger har en kognitiv funktionsnedsættelse og lærer at anvende de handicapkompenserende ordninger.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Online

Kursus til job- og virksomhedskonsulenter

Job- og virksomhedskonsulent A-Z. På dette seks dages kursus får du de grundlæggende færdigheder som job- og virksomhedskonsulent, krydret med de nyeste redskaber til, hvordan du samarbejder med og matcher borgere og virksomheder, rekrutterer nye medarbejdere til lønnede timer og får styr på skriftligheden i dit arbejde.

Ny dato på vej

Stærkt virksomhedsfokus giver resultater for de unge

– kompetenceudvikling og processtøtte til den kommunale ungeindsats. En kompetenceudviklingsdag hos jer, hvor vi styrker jeres faglighed og sammenhold i ungeindsatsen. Vi tilpasser oplæg og proces til jeres behov, så I får mest værdi, både på medarbejder- og organisationsniveau.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Hos jer eller hos Cabi

Var det noget med et skræddersyet forløb?

Vi tilbyder at afholde kurser internt hos jer for en samlet medarbejdergruppe. Vi står klar til at rådgive eller udvikle særlige kurser og kompetenceudviklingsforløb, der er tilpasset jeres udfordringer.

Kontakt Ella Petersen

Vores konsulenter er specialister på områderne, det er din garanti for et fagligt stærkt oplæg.

- Meget lydhøre konsulenter, der forstod at tilpasse sig vores ønsker og behov omkring meget konkrete arbejdsredskaber til fastholdelse, viden og input til arbejdet i sygedagpengeforløbet.

Rebild Kommune, brugte Cabi til at få flere konkrete redskaber, de kan bruge i sygedagpengeteamet.

Faglig Go' Morgen med Cabi

En virtuel time fyldt med viden og værktøjer til dig, der arbejder i den kommunale beskæftigelsesindsats. Se temaer og datoer for webinarene her

Læs mere

Kursus til job- og virksomhedskonsulenter

Job- og virksomhedskonsulent A-Z. Dette kursus giver dig de grundlæggende færdigheder som job- og virksomhedskonsulent. Læs om indhold, datoer og pris her.

Læs mere
Metode og værktøj

Værktøjer til jobcentre

Her finder du værktøjer indenfor den forenklet beskæftigelsesindsats, integrationsarbejdet, progressionmåling, samtalen med borgeren og meget mere

Læs mere