Kurser til dig, der er ansat i kommunen

Du får:

✓ et fagligt forspring

✓ viden og værktøjer

✓ styrket din faglige profil

faglig sparring fra Cabis specialister på området

Vores konsulenter er specialister på de fagområder, de formidler om - det er din garanti for en faglig stærk undervisning.

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til Ella Petersen, udviklingschef i Cabi, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

-----------------------

Fang Ella på

Mail: ep@cabiweb.dk
Telefon: 5197 7845

Begrænset antal pladser!
Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Kursus til job- og virksomhedskonsulenter

Job- og virksomhedskonsulent A-Z. På dette seks dages kursus får du de grundlæggende færdigheder som job- og virksomhedskonsulent, krydret med de nyeste redskaber til, hvordan du samarbejder med og matcher borgere og virksomheder, rekrutterer nye medarbejdere til lønnede timer og får styr på skriftligheden i dit arbejde.

10. oktober 2023
Seks kursusdage
København V

Dagskursus for nye rehabiliteringsteamledere

Som leder af et rehabiliteringsteam skal du stå stærkt i din faglighed og lovgivning, du skal mestre mødeledelse og tværfaglighed, og vigtigst skal du give borgeren en god og inddragende mødeoplevelse af jer som team. På denne kursusdag bliver du klædt godt på til din lederrolle.

25. oktober 2023
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Skab progressive forløb med de helt rigtige mål og delmål

De rette mål og delmål er afgørende for, om borgere, der er langt væk fra arbejdsmarkedet, kommer i retning af et job. Er målene for ukonkrete, har borger og virksomhed svært ved at finde ud af, hvad de sammen skal arbejde på. Efter dette halvdagskursus ved du præcist, hvordan du sender borgeren godt på vej mod et job med de rigtige mål og delmål.

22. november 2023
Kl. 8.00 - 12.00
Hos Cabi

§ 7 – den svære vurdering om uarbejdsdygtighed

Der er et stigende pres på jobcentrenes sygedagpengeafdelinger, og målgruppen er bredere end nogensinde før på grund af høj beskæftigelse. Det er derfor vigtigt at kunne navigere i sygedagpengelovens § 7, da det er ikke alle sygemeldte, der har ret til sygedagpenge. Dette kursus hjælper medarbejdere til at kunne navigere i sygedagpengelovens § 7.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Hos jer eller hos Cabi

Stærkt virksomhedsfokus giver resultater for de unge

– kompetenceudvikling og processtøtte til den kommunale ungeindsats. En kompetenceudviklingsdag hos jer, hvor vi styrker jeres faglighed og sammenhold i ungeindsatsen. Vi tilpasser oplæg og proces til jeres behov, så I får mest værdi, både på medarbejder- og organisationsniveau.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Hos jer eller hos Cabi

Var det noget med et skræddersyet forløb?

Vi tilbyder at afholde kurser internt hos jer for en samlet medarbejdergruppe. Vi står klar til at rådgive eller udvikle særlige kurser og kompetenceudviklingsforløb, der er tilpasset jeres udfordringer.

Kontakt Ella Petersen

-

Vores konsulenter er specialister på områderne, det er din garanti for et fagligt stærkt oplæg.

- Meget lydhøre konsulenter, der forstod at tilpasse sig vores ønsker og behov omkring meget konkrete arbejdsredskaber til fastholdelse, viden og input til arbejdet i sygedagpengeforløbet.

Rebild Kommune brugte Cabi til at få flere konkrete redskaber, de kan bruge i sygedagpengeteamet.

95% var i 2022 overordet tilfredse eller meget tilfredse med Cabis opgaveløsning

Faglig Go' Morgen med Cabi

En virtuel time fyldt med viden og værktøjer til dig, der arbejder i den kommunale beskæftigelsesindsats. Se temaer og datoer for webinarene her

Læs mere

Kursus til job- og virksomhedskonsulenter

Job- og virksomhedskonsulent A-Z. Dette kursus giver dig de grundlæggende færdigheder som job- og virksomhedskonsulent. Læs om indhold, datoer og pris her.

Læs mere
Metode og værktøj

Værktøjer til fagprofessionelle

Her finder du værktøjer indenfor den forenklede beskæftigelsesindsats, integrationsarbejdet, progressionmåling, samtalen med borgeren og meget mere

Se værktøjer til jobcentre