Kurser til dig, der er ansat i kommunen

Du får:

✓ et fagligt forspring

✓ viden og værktøjer

✓ styrket din faglige profil

faglig sparring fra Cabis specialister på området

Vores konsulenter er specialister på de fagområder, de formidler om - det er din garanti for en faglig stærk undervisning.

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til Ella Petersen, udviklingschef i Cabi, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

-----------------------

Fang Ella på

Mail: ep@cabiweb.dk
Telefon: 5197 7845

Begrænset antal pladser!
Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Dagskursus for nye rehabiliteringsteamledere

Som leder af et rehabiliteringsteam skal du stå stærkt i din faglighed og lovgivning, du skal mestre mødeledelse og tværfaglighed, og vigtigst skal du give borgeren en god og inddragende mødeoplevelse af jer som team. På denne kursusdag bliver du klædt godt på til din lederrolle.

22. maj 2024
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Brugen af de handicapkompenserende ordninger

Bliv skarpere på, hvad de handicapkompenserende ordninger er – og hvordan du kan bruge dem i fastholdelse eller til at få flere i job. Kom med på dette heldagskursus, som tager dig 360 grader rundt om ordningerne, præsenterer dig for cases og giver dig redskaber, så du nemt kan omsætte din nye viden i praksis.

11. juni 2024
Kl. 9.00 - 15.00
Storkøbenhavn - sted følger

§ 7 – den svære vurdering om uarbejdsdygtighed

Der er et stigende pres på jobcentrenes sygedagpengeafdelinger, og målgruppen er bredere end nogensinde før på grund af høj beskæftigelse. Det er derfor vigtigt at kunne navigere i sygedagpengelovens § 7, da det er ikke alle sygemeldte, der har ret til sygedagpenge. Dette kursus hjælper medarbejdere til at kunne navigere i sygedagpengelovens § 7.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Hos jer eller hos Cabi

Få flere i (små)job via de handicapkompenserende ordninger

Landets jobcentre arbejder lige nu på højtryk for at sikre, at de mest udsatte kommer i småjob. Det er en stor opgave, da det ofte er mennesker, der slås med andre problemer end ledighed. På dette 3,5 times online kursus bliver I bedre til at spotte, at en borger har en kognitiv funktionsnedsættelse og lærer at anvende de handicapkompenserende ordninger.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Online

Jobfokus i samtalen

Jobfokus i samtalen er afgørende for at skabe jobresultater sammen med borgeren. Kom med på dette heldagskursus og hør, hvordan man holder jobfokus, når der er meget andet, der også er på dagsorden i samtalerne.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Hos jer eller hos Cabi

Kursus til job- og virksomhedskonsulenter

Styrk din faglighed med et praksisnært kursusforløb for job- og virksomhedskonsulenter. Sammensæt selv kursusforløbet blandt 6 temaer, der giver dig de grundlæggende færdigheder som job- og virksomhedskonsulent.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling.
Hos jer eller hos Cabi

Styrk det virksomhedsvendte arbejde på sygedagpengeområdet

Vil du gerne blive skarpere på, hvordan du kan styrke brugen af lønnede timer på sygedagpengeområdet– og hvordan du kan understøtte dit jobcenter i at få flere i job? Så kom med på dette halvdagskursus, som tager dig 360 grader rundt om det virksomhedsvendte arbejde i sygedagpengeindsatsen.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Hos jer eller hos Cabi

Stærkt virksomhedsfokus giver resultater for de unge

– kompetenceudvikling og processtøtte til den kommunale ungeindsats. En kompetenceudviklingsdag hos jer, hvor vi styrker jeres faglighed og sammenhold i ungeindsatsen. Vi tilpasser oplæg og proces til jeres behov, så I får mest værdi, både på medarbejder- og organisationsniveau.

I bestemmer datoen for kurset i jeres afdeling
Hos jer eller hos Cabi

Var det noget med et skræddersyet forløb?

Vi tilbyder at afholde kurser internt hos jer for en samlet medarbejdergruppe. Vi står klar til at rådgive eller udvikle særlige kurser og kompetenceudviklingsforløb, der er tilpasset jeres udfordringer.

Kontakt Ella Petersen

-

Vores konsulenter er specialister på områderne, det er din garanti for et fagligt stærkt oplæg.

- Meget lydhøre konsulenter, der forstod at tilpasse sig vores ønsker og behov omkring meget konkrete arbejdsredskaber til fastholdelse, viden og input til arbejdet i sygedagpengeforløbet.

Rebild Kommune brugte Cabi til at få flere konkrete redskaber, de kan bruge i sygedagpengeteamet.

95% var i 2022 overordet tilfredse eller meget tilfredse med Cabis opgaveløsning

Faglig Go' Morgen med Cabi

En virtuel time fyldt med viden og værktøjer til dig, der arbejder i den kommunale beskæftigelsesindsats. Se temaer og datoer for webinarene her

Læs mere

Kurser for job- og virksomhedskonsulenter

Styrk din faglighed med et praksisnært kursusforløb for job- og virksomhedskonsulenter. Sammensæt selv kursusforløbet blandt 6 temaer.

Se kurserne
Metode og værktøj

Værktøjer til fagprofessionelle

Her finder du værktøjer indenfor den forenklede beskæftigelsesindsats, integrationsarbejdet, progressionmåling, samtalen med borgeren og meget mere

Se værktøjer til fagprofessionelle