Podcast: Fodfæste gennem naturen

Lyt til podcasten og bliv inspireret af projektet, Fodfæste gennem naturen, der hjælper udsatte unge mænd tættere på uddannelse og job via et beskæftigelsesforløb i naturen. 


Podcast om et beskæftigelsesforløb i naturen for udsatte unge mænd

I Cabis podcast om projektet Fodfæste gennem naturen bliver du klogere på, hvordan man med naturbaserede metoder kan hjælpe unge psykisk sårbare mennesker med at finde fodfæste i tilværelsen. 

Du møder du Anne Brændbyge, seniorkonsulent hos Cabi, samt Tommy Sørensen, naturfacilitator ved Mandefællesskaber. Du kommer også til at møde en af de unge mænd, som har deltaget i projektet.  

Målgruppe

Podcasten er for dig, der arbejder professionelt i den kommunale beskæftigelsesindsats. Du kan også være en arbejdsgiver, der overvejer at ansætte en medarbejder med psykiske sårbarheder. 

Du kan også lytte til podcasten som inspiration, hvis du har interesse i forløb, der kan hjælpe psykisk sårbare mennesker videre i livet. 

 

Hent podcasten som tekst

Hent transskription af podcasten

Medvirkende

  • Anne Brændbyge, seniorkonsulent, Cabi
  • Tommy Sørensen, naturfacilitator, Mandefællesskaber
  • Deltager i projektet
  • Esben Rasmussen, kommunikationsmedarbejder, Cabi.
""
Projekt

Fodfæste gennem naturen

Projekt ’Fodfæste gennem naturen’ skal hjælpe udsatte unge mænd tættere på uddannelse og job. Her er beskæftigelsesindsatsen rykket ud i naturen, hvor samarbejde, mad over bål og mandefællesskaber er i fokus.

Læs mere om Fodfæste gennem naturen
Projekt

Grobund til fremtiden

Projektet skal hjælpe unge kvinder i psykisk mistrivsel tættere på uddannelse og job via et beskæftigelsesforløb ude i skoven.

Læs mere om Grobund til fremtiden

SPØRG CABI

Vil du blive klogere på naturbaserede metoder som beskæftigelsesforløb?

Så spørg Cabi. 

| Denne service er gratis for dig, fordi Cabi får offentlige midler på Finansloven |