BE Installationer

Lykkes med at rekruttere udsatte unge

CASE

Virksomhed: BE Installationer Viborg A/S
Branche: Elinstallation
Størrelse: Ca. 100 medarbejdere
Geografi: Viborg
Mere inspiration: Følg BE Installationer på LinkedIn

BE Installationer giver udsatte unge en chance

I BE Installationer tror man på at give en chance til udsatte unge, som ikke har passet ind i systemet. Derfor lægger virksomheden stor vægt på at rekruttere unge, og har en høj andel af lærlinge i teamet. Unge der har det svært i folkeskolen får også hos BE Installationer mulighed for at følges med en el-installatør, hvilket ofte ender i en lærlingekontrakt.​

Alle skal have en succesoplevelse

Direktør Brian Bryrup mener, at alle skal have følelsen af at lykkes på arbejdsmarkedet. Virksomheden afdækker derfor de særlige hensyn, der skal tages for den enkelte allerede fra starten af ansættelsen. Ledelsen mener, at det er lige meget, hvor mange timer man varetager, så længe man varetager dem. Derfor lægger BE Installationer lige meget værdi i alle medarbejderes indsats, og sådan kan alle ansatte tage lige del i succesen. 

Fastholdelse på skemaet

Virksomheden mener, at det betaler sig at udvise forståelse, da det styrker både trivsel, tillid og ikke mindst fastholdelsen på arbejdspladsen. For at øge fastholdelsen afvikler el-installationsvirksomheden også faste sygefraværssamtaler og har fokus på at forebygge fysisk nedslidning på arbejdspladsen. Direktøren mener, at det betaler sig at give noget til de ansatte, fordi virksomheden får det mange gange igen.

En rummelig arbejdsplads giver værdi på bundlinjen

For BE Installationer har det sociale ansvar altid været en del af kernen. Derfor er det ikke kun ledelsen, men alle ansatte der bakker op om at skabe en rummelig og social ansvarlig arbejdsplads. Det er noget, som giver givet virksomheden et bedre arbejdsklima med større tillid og trivsel og som i sidste ende skaber resultater på bundlinjen.

Video om BE Installationers sociale ansvar

Sådan kommer I i gang med at arbejde med socialt ansvar

Kom godt i gang med at ansætte unge med udfordringer

Cabi har samlet gode råd til, hvordan du som virksomhed kan tage godt imod unge, hvad enten det gælder praktik eller ansættelse.

Gå til anbefalingerne

Guide til den svære samtale

Samtaler om emner som fravær, mistrivsel, mobning eller utilstrækkelig arbejdsindsats kan være svære. Brug guiden til at få viden og værktøjer til at gøre de svære samtaler lettere.

Gå til guiden

Sådan forankrer I socialt ansvar i jeres forretning

Tag en snak med én af vores konsulenter. Vi hjælper virksomheder inden for alle brancher og størrelser med at tage socialt ansvar og gøre det til en god forretning både for medarbejderne og bundlinjen. 

Case

Se flere cases

Se eksempler på, hvordan virksomheder tager socialt ansvar ved enten at fastholde deres medarbejdere eller inkludere udsatte ledige. Arbejder du på anden måde med den aktive beskæftigelsesindsats, er der også inspiration at hente i vores cases.

Læs mere
Viden og baggrund

Socialt ansvar og CSR

Det er socialt ansvar, når virksomheder passer på deres medarbejdere og giver de mennesker, der har brug for det, en hånd til at komme ind på arbejdsmarkedet.

Læs mere om CSR