Historie og formål

Eksistensgrundlaget for Cabi er enkelt: Vi leverer viden om det rummelige arbejdsmarked, som virker i praksis - til jobcentre og virksomheder, bl.a. gennem landets største netværk af socialt ansvarlige virksomheder.

Vi indsamler, udvikler og formidler metoder, viden, værktøjer og inspiration, så jobcentre og virksomheder klædes på til at agere i praksis for at styrke det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats. 

Hos Cabi finder du viden, som virker i praksis, til jobcentre og virksomheder – og vi formidler denne viden, uanset om Cabi eller andre står bag den. Formidlingen til virksomheder sker bl.a. i landets største netværk af socialt ansvarlige virksomheder, hvor vi også løbende henter input og erfaringer.

Cabi udspringer fra de syv landsdækkende formidlingscentre, som blev oprettet af Socialministeriet 1. januar 1995. I forbindelse med regeringsskiftet i 2001 blev centret en selvejende institution under Beskæftigelsesministeriet.

Cabi har som selvejende institution med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet egen bestyrelse.

Viden og baggrund

Bestyrelse og vedtægter

Se medlemmer af bestyrelsen og find vedtægter for Cabi. Bestyrelsens sammensætning og størrelse er bestemt i vedtægterne.

Læs om bestyrelsen og vedtægterne

Se ledige stillinger i Cabi

Vi søger løbende nye medarbejdere. Se ledige stillinger, tilmeld jobagent eller søg uopfordret her

Læs mere

Kørselsvejledning

Skal du besøge os? Få en kørselsvejledning til vores kontor ved Åboulevarden 70, 3. sal i Aarhus C og vores kontor på Sjælland, Garnisonen 38, 4100 Ringsted

Kørselsvejledning