Webinarer

Få inspiration fra andre virksomheder eller bliv skarp på lovgivningen

I webinarrækken 'Praksis hos...' kommer du helt tæt på de virksomheder, som lykkes med at koble forretning og social ansvarlighed. Formatet er simpelt. Virksomheden fortæller om deres praksis, og du får mulighed for at stille dem spørgsmål.

I webinarrækken 'Kort og godt' er det på med lovbrillerne. Her bliver du opdateret på lovgivningen inden for temaer som sygedagpenge, fleksjob og støtteordninger.

De to webinarrækker berører de samme temaer og supplerer hinanden, så du både kan blive klogere på praksis og lovgivning.

Du vil også opleve andre webinarformater, der ofte tager afsæt i projekter, Cabi er en del af.

88 % af deltagere var i 2022 overordnet tilfredse eller meget tilfredse med webinaret

Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Forebyg unges mistrivsel med fritidsjob

Et fritidsjob er mere end at tjene lommepenge. Det kan være med til at forebygge mistrivsel hos unge og bidrage til, at de kan mestre et ungdomsliv med både fællesskaber, krav, uddannelse og job. Dette webinar giver dig inspiration til, hvordan fritidsjob kan være løftestang for alle unge ud fra et trivselsperspektiv.

4. oktober 2023
Kl. 10.00 - 11.00
Online

Sådan får skadede veteraner en god opstart i din virksomhed

Hvad er vigtigt at være opmærksom på, når du har veteraner ansat eller gerne vil ansætte en? Dette webinar giver dig viden om den gode rekruttering og opstart for veteraner. Hør bl.a. om virksomhedsmentoruddannelsen, og hvilken forskel uddannelsen har gjort for en deltager i hans daglige arbejde.

26. oktober 2023
Kl. 8.15 - 9.00
Online

Vi vil gerne ansætte en ung i fritidsjob, men hvordan gør vi?

Gevinsterne ved at ansætte unge i fritidsjob er mange. En ung i fritidsjob kan løse opgaver her og nu og måske se karrieremuligheder i jeres branche. På dette webinar fortæller smedevirksomheden Brøndum Stål, hvordan de sammen med jobcentret fandt opgaver, som en ung i fritidsjob kunne løse. Hør om deres erfaringer med at ansætte unge i fritidsjob.

14. november 2023
Kl. 10.00 - 10.45
Online

Jeres sociale ansvar har værdi, når I bliver bedt om ESG-tal

EU har vedtaget nye standarder (ESRS) til virksomheders ESG-dokumentation. Dette webinar giver dig viden om, hvordan du kan styrke din virksomheds position på S’et i ESG og imødekomme krav fra kunder, bank, investorer og medarbejdere. Undervejs får du værktøjer og beregnere, der gør det nemmere for SMV’er at dokumentere indsatser inden for social bæredygtighed.

23. november 2023
Kl. 10.00 - 10.45
Online


Har du spørgsmål?

Tag fat i Marianne, hvis du sidder med spørgsmål omkring webinarerne. Mangler du hjælp til tilmelding, så kontakt Malene.

Afholdte webinarer

Se eller gense tidligere webinarer.

Læs mere

Kurser for virksomheder

Få nye værktøjer og se alternative veje til at tage socialt ansvar i virksomheden. Cabi udbyder kurser, der kan omsættes til praksis nu og her.

Læs mere