Webinarer

Få inspiration fra andre virksomheder eller bliv skarp på lovgivningen

I webinarrækken 'Praksis hos...' kommer du helt tæt på de virksomheder, som lykkes med at koble forretning og social ansvarlighed. Formatet er simpelt. Virksomheden fortæller om deres praksis, og du får mulighed for at stille dem spørgsmål.

I webinarrækken 'Kort og godt' er det på med lovbrillerne. Her bliver du opdateret på lovgivningen inden for temaer som sygedagpenge, fleksjob og støtteordninger.

De to webinarrækker berører de samme temaer og supplerer hinanden, så du både kan blive klogere på praksis og lovgivning.

Du vil også opleve andre webinarformater, der ofte tager afsæt i projekter, Cabi er en del af.

88 % af deltagere var i 2022 overordnet tilfredse eller meget tilfredse med webinaret

Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Gevinsterne ved undervisning ude på virksomheder

Har nogle af dine medarbejdere svært ved at læse eller skrive? Virksomhedsforlagt undervisning kan være vejen til, at de opnår kompetencer, der optimerer dagligdagens gøremål både for dem og din virksomhed. Det skete fx for Brunsgaard A/S, der er med på dette webinar og fortæller om deres erfaringer.

20. april 2023
Kl. 11.15 - 12.00
Online

Derfor bør du ansætte unge i fritidsjob

Der er flere gevinster ved at tage unge i et fritidsjob. Fritidsjob øger mange af de unges trivsel, og som virksomhed vil I få unge, der kan løse opgaver her og nu, og måske se karrieremuligheder i jeres branche. På dette webinar kan du høre om, hvilken forskel du kan gøre for unge, og hvordan du kan ansætte dem i fritidsjob.

9. maj 2023
Kl. 8.20 - 9.05
Online

Sådan kan naturen skabe positive resultater i beskæftigelsesindsatsen

For nogle udsatte unge mænd er vejen til uddannelse eller job ikke ligetil. De kan have brug for en trædesten. Projekt ”Fodfæste gennem naturen” har brugt naturen som ramme for en alternativ beskæftigelsesindsats og skabt gode resultater. Hør om tanker og metoder bag projektet og find inspiration til dit arbejde.

25. maj 2023
Kl. 13.15 - 14.15
Online

Kort og godt om S’et i ESG

CSRD, ESG, taksonomier og rapporteringer, bæredygtighed og socialt ansvar. Hvad er lige op og ned? Efter dette webinar kender du de mest relevante begreber og får inspiration til, hvordan du kommer i gang med at gøre jeres sociale ansvar op.

Webinaret er udsat - Ny dato følger


Har du spørgsmål?

Tag fat i Signe, hvis du sidder med spørgsmål omkring webinarerne. Mangler du hjælp til tilmelding, så kontakt Malene.

Afholdte webinarer

Se eller gense tidligere webinarer.

Læs mere

Kurser for virksomheder

Matcher kompetencerne ambitionerne, når I skal videre med virksomhedens CSR-arbejde og sociale ansvar? Se listen over vores kurser målrettet virksomheder, der ønsker at arbejde med alternativ rekruttering, fastholdelse af medarbejdere, bedre trivsel og en lang række andre områder.

Læs mere