Webinarer

Få inspiration og ny viden

Passer tidspunktet dårligt? Tilmeld dig alligevel og få optagelsen tilsendt på mail.

88 % af deltagere var i 2022 overordnet tilfredse eller meget tilfredse med webinaret

Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Få succes med social bæredygtig rekruttering

Lav ledighed, grøn omstilling, demografisk udvikling og knaphed på faglærte. Mangler din virksomhed også arbejdskraft, kan I med fordel tænke i social bæredygtig rekruttering. Det kan give jer adgang til et bredere rekrutteringsgrundlag og styrke jeres position inden for S’et i ESG. Efter dette webinar kender du til fem afgørende faktorer for at lykkes i praksis.

27. august 2024
Kl. 8.15 - 9.00
Online

Social bæredygtighed og S’et i ESG

Måske har din virksomhed mødt krav om ESG-dokumentation fra større kunder eller jeres bank? Måske vil I gerne være på forkant? Hop med på dette webinar og få en konkurrencefordel.

10. oktober 2024
Kl. 8.15 - 9.00
Online

Kort og godt om sygedagpenge

Vi tilbyder dig "kort og godt" viden og fakta med gennemgang af de væsentligste pointer om regler for sygedagpenge og den nye sygedagpengeaftale.

24. oktober 2024
Kl. 8.15 - 9.00
Online

1:3 Sæt rammerne for trivslen med fokus på ledelse og ejerskab

Dette webinar er det første af tre. Her får du viden om, hvordan ledelse og ejerskab påvirker trivslen på arbejdspladsen, og hvordan du kan sætte rammerne for trivselsarbejdet fremover. Fokus for dette webinar er ledelse og ejerskab – det nederste niveau af HUSET.

7. november 2024
Kl. 8.15 - 9.00
Online

Taler du om sygefravær med hele medarbejdergruppen?

Hvorfor skal du som leder tale om sygefravær med hele medarbejdergruppen og ikke kun 1:1? Den fælles snak er helt central for at kunne forebygge og håndtere sygefravær, og den handler om langt mere end bare sygefraværstallene. Dette webinar giver dig viden og inspiration til at komme i gang med den fælles snak i medarbejdergruppen.

19. november 2024
Kl. 8.15 - 9.00
Online

2:3 Få systematik i trivselsarbejdet med data, redskaber og rutiner

Dette webinar er det andet af tre. Her får du præsenteret sygefraværsberegneren og tips og værktøjer til et struktureret arbejde med sygefraværsdata og rutiner. Fokus for dette webinar er data, redskaber og rutiner – det midterste niveau af HUSET.

5. december 2024
Kl. 8.15 - 9.00
Online

3:3 Styrk trivselsarbejdet med fokus på roller og ansvarsfordeling

Dette webinar er det tredje af tre. Her får du viden om, hvordan trivsel og fravær hænger sammen og præsentation af roller og ansvar i trivselsarbejdet. Fokus for dette webinar er roller og ansvarsfordeling – det øverste niveau af HUSET.

16. januar 2025
Kl. 8.15 - 9.00
Online


Har du spørgsmål?

Tag fat i Signe, hvis du sidder med spørgsmål omkring webinarerne. Mangler du hjælp til tilmelding, så kontakt Malene.

Afholdte webinarer

Se eller gense tidligere webinarer.

Læs mere

Kurser for virksomheder

Få nye værktøjer og se alternative veje til at tage socialt ansvar i virksomheden. Cabi udbyder kurser, der kan omsættes til praksis nu og her.

Læs mere