Webinarer

Få inspiration fra andre virksomheder eller bliv skarp på lovgivningen

I webinarrækken 'Praksis hos...' kommer du helt tæt på de virksomheder, som lykkes med at koble forretning og social ansvarlighed. Formatet er simpelt. Virksomheden fortæller om deres praksis, og du får mulighed for at stille dem spørgsmål.

I webinarrækken 'Kort og godt' er det på med lovbrillerne. Her bliver du opdateret på lovgivningen inden for temaer som sygedagpenge, fleksjob og støtteordninger.

De to webinarrækker berører de samme temaer og supplerer hinanden, så du både kan blive klogere på praksis og lovgivning.

Der vil af og til også være webinarer, der ikke hører ind under de to webinarrækker, da de i stedet tager udspring i et af de projekter, Cabi er en del af.

Læs mere og tilmeld dig på listen herunder ⇒

Praksis hos BAUHAUS – sådan ansætter vi personer med handicap

Mød Lone Rasmussen, servicechef, BAUHAUS Sønderborg, og hør hvordan støtteordninger er med til at sikre plads i virksomheden til medarbejdere med handicap. Lone Rasmussen deler ud af konkrete erfaringer, udfordringer og succeser med vejen til en bredere rummelig rekruttering.

6. december 2022
Kl. 8.20 - 8.50
Online


Har du spørgsmål?

Tag fat i Signe, hvis du sidder med spørgsmål omkring webinarerne. Mangler du hjælp til tilmelding, så kontakt Malene.

Afholdte webinarer

Se eller gense tidligere webinarer.

Læs mere

Kurser for virksomheder

Matcher kompetencerne ambitionerne, når I skal videre med virksomhedens CSR-arbejde og sociale ansvar? Se listen over vores kurser målrettet virksomheder, der ønsker at arbejde med alternativ rekruttering, fastholdelse af medarbejdere, bedre trivsel og en lang række andre områder.

Læs mere