Mange fremstillingsvirksomheder er udfordrede, når de søger efter medarbejdere. Uanset om det gælder specialister eller medarbejdere til produktionen, kan et tydeligt socialt ansvar være en af løsningerne, hvis din virksomhed har problemer med at rekruttere.

Socialt udsatte kan nemlig udføre simple rutineopgaver, som dine faglige medarbejdere ellers skulle have gjort. Det gør, at dine faglige medarbejdere kan udføre flere fagligt krævende opgaver, og på den måde har du bedre mulighed for at bruge dine medarbejderes kompetencer bedst muligt.

Her på siden får du viden og nemme værktøjer, så din virksomhed sikrer forretningen gennem fastholdelse af medarbejdere og kan planlægge fremtiden gennem socialt ansvarlig rekruttering.

"Hos os har vi en drivkraft i arbejdet med mennesker. Når man giver mennesker en chance, og man giver noget af sig selv, så får man lige så meget eller mere tilbage igen. Det gør, at vi får mere dedikerede og loyale medarbejdere, som er en win-win for os"

Direktør Thomas Gottlieb fra Anlægsgartner Gottlieb

Forebyg ulykker

Få her gode råd til at forebygge ulykker i jeres produktion. Brug videoen i dialogen om rammer og regler hos jer, også når I tager imod nye medarbejdere.

Løsninger og kombinationsmuligheder

Få her overblik over hvilke forskellige løsninger og kombinationsmuligheder der er for at tage imod nye medarbejdere i virksomheden i kortere eller længere forløb med henblik på ansættelse. ​

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Så tag fat i Bente Nissen eller Trine Thomsen og få sparring på de udfordringer, du sidder med. Det er helt gratis og uforpligtende.

Viden og baggrund

Socialt ansvar og CSR

Det er socialt ansvar, når virksomheder passer på deres medarbejdere og giver de mennesker, der har brug for det, en hånd til at komme ind på arbejdsmarkedet.

Læs mere om CSR