Cases fra industrien

Social ansvarlighed er godt for forretningen. Læs om industrivirksomheder, som har stor succes med at tage et socialt ansvar.

Har du spørgsmål til vores cases, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8612 8855

CASE

ECM Industries

ECM Industries har arbejdet med socialt ansvar i mere end ti år. Gevinsten er høj medarbejdertrivsel, der blandt andet har betydet højere produktivitet.

Se case

CASE

BM Silo

BM Silo, der producerer siloer, oplever ikke udfordringer, når der skal rekrutteres. Virksomhedens sociale profil sikrer stor loyalitet og et godt image.

Se case

CASE

Give Steel A/S

Give Steel A/S har en lang tradition for at tage et socialt ansvar, og virksomheden åbner gerne sine døre for fx udsatte unge, flygtninge, personer med fysisk eller psykisk handicap, misbrugere eller tidligere kriminelle.

Se case

CASE

Idealcombi

Idealcombi har aktivt arbejdet med deres seniorpolitik, der gør, at virksomheden kan fastholde sine seniorer, som samtidig løser deres rekrutteringsproblemer. 

Se case

CASE

Vola

På VOLA handler det ikke om at fastholde arbejdskraft, men om at udvikle. Udvikle medarbejderne, så de kan udvikle og forbedre virksomhedens produkter. 

Se case

CASE

BB fiberbeton A/S

BB fiberbeton vandt CSR People Prize 2019 for et socialt ansvar ud over det sædvanlige. De har en stærk familieånd, og er bl.a. med til at skabe job til flygtninge.

Se video

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Cabi.Core.Models.GridModels.FeatureSectionViewModel.