Find nye medarbejdere

Udvid søgningen, når I skal besætte jobs og have løst opgaver fx på lageret. Overvej om I selv kan udvikle nye medarbejdere til jeres behov.

Nye kompetencer kan udvikles ved sidemandsoplæring eller enkelte kurser. Måske I sammen med jobcentret kan finde flere potentielle kandidater til jeres opgaver?

Kompetencer handler om at løse opgaver med ny viden fx om et logistikprogram. Det handler også om metoder og arbejdstilgange. Måske I kan finde loyal arbejdskraft ved at invitere jobcentret på besøg, så de konkrete opgaver kan matche en person, der måske kan arbejde halvtid efter oplæring.

Når I opdaterer kvalifikationerne er det med til at fastholde og sikre flere en plads på arbejdsmarkedet. Tag dialogen med jobcentret, med AMU og erhvervsskolen.

I transportbranchen besættes nogle chaufførjobs med udenlandske medarbejdere, men hvad skal du være opmærksom på?

-

Kompetencer og opgaver hænger sammen

Ved at vurdere jeres opgaver, store som små, kan I få øje på, hvordan I med fx sidemands-oplæring kan få flere medarbejdere, som kan løse mange opgavetyper hos jer. Det vil sikre en bedre forretning på den lange bane.

Brug fx denne skabelon til at få overblik over jeres opgaver, og hvad de vil kræve.

Find skabelon

Hvor kan du finde din kommende chauffør?

Målrettet rekruttering af ledige fra kanten af arbejdsmarkedet kan være en del af løsningen, hvis du mangler medarbejdere. 

Nogle kan med ganske lidt hjælp og opkvalificering bidrage i fuldtidsjob, mens andre har udfordringer, der gør, at de kan arbejde deltid.

Vi har samlet inspiration til, hvem du kan ansætte, som den næste medarbejder. 

Se hvem du kan ansætte

Udenlandske medarbejdere

Udenlandske chauffører er ikke et særsyn i transportbranchen og kan være løsningen, når du mangler nye chauffører.

Forberedelse er nøglen, når du skal ansætte nye medarbejdere. Specielt, hvis de ikke kender til de danske arbejdsforhold. 

Her kan du tage udgangspunkt i Cabis fem råd til den gode forberedelse.

Læs mere


Har du brug for hjælp?

Tag fat i Bente Nissen eller Marlene Fabrin og få gratis sparring på de udfordringer, du sidder med.

Webinarer

Se oversigt over alle kommende webinarer, og tilmeld dig lige her

Læs mere