Hør indslag om forebyggelse og håndtering af stress

Cabis kommunikationschef, Ea Nielsen, fortæller i dette radioindslag i Radio Djursland om, at forebyggelse og håndtering af stress er ledelsens ansvar. I indslaget kommer hun desuden med gode råd til, hvordan du som leder tager hånd om stress på arbejdspladsen.  

Antallet af sygemeldinger på grund af stress er stigende. Og det kan godt betale sig for virksomhederne at forebygge stress og tage hånd om de medarbejdere, der ikke trives eller er sygemeldte. Det giver mening både i forhold til at højne medarbejdernes trivsel, og så er det godt for forretningen, siger Ea Nielsen, kommunikationschef i Cabi.  

- Forebyggelse og håndtering af stress på arbejdspladsen er ledelsens ansvar. Det er ledelsen, der sætter rammerne, og som har indflydelse på de vilkår, der er på en arbejdsplads.

Ea Nielsen, kommunikationschef i Cabi

Tag dialogen og sæt stress på dagsordenen på jeres arbejdsplads

I første omgang handler det om at få sat stress på dagsordenen og se på stress på et strategisk niveau for at undgå, at der opstår mistrivsel blandt medarbejderne.

Hør hele indslaget herunder og få gode råd til, hvordan I kan arbejde strategisk med forebyggelse og håndtering af stress:

Har du spørgmål omkring stress på jeres arbejdsplads?

Så tag fat I Marlene, det er gratis for virksomheder at benytte Cabis rådgivning. 

Få mere inspiration til dit arbejde

Hent vores GRATIS e-bog om forebyggelse af stress med flere råd og konkrete værktøjer. Du finder den herunder:

Publikation

Gratis e-bog om stress

Cabi har udgivet en e-bog om stress, der skal hjælpe dig og din organisation med at sætte rammerne for at forebygge stress. Download den gratis her.

Gå til publikationen
Viden og baggrund

Forebyg stress

Stress kan påvirke din virksomheds kerneforretning og sætte den enkeltes trivsel på arbejdspladsen under pres.

Få råd og vejledning til forebyggelsen

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Cabi.Core.Models.GridModels.FeatureSectionViewModel.

Seneste nyheder

Virksomheder får nu mulighed for at bruge Cabi som autoriseret rådgivningsvirksomhed inden for psykisk arbejdsmiljø. Foto: iStock.

Cabi er blevet autoriseret arbejdsmiljørådgiver

I mere end 20 år har Cabi hjulpet virksomheder med at styrke det psykiske arbejdsmiljø og stillet viden og redskaber til rådighed for at forebygge stress og reducere sygefravær. Nu får Cabi mulighed for at hjælpe virksomhederne på nye måder som autoriseret arbejdsmiljørådgivningsvirksomhed.

”Vi oplever heldigvis, at folk stadig kommer ud og spiser. Den største udfordring lige nu er usikkerheden,” fortæller Jakob Beck Wätjen, formand for Horesta Region Midtjylland. Billede: Istock

Horesta: ”Den største udfordring er usikkerheden”

Under coronapandemien blev hotel og restaurationsbranchen hårdt ramt. I 2022 ophørte de sidste restriktioner, men blev kort tid efter erstattet af inflations- og energikrise. Nu siger kalenderen 2023, så hvordan ser året egentlig ud for branchen? Cabi har spurgt Jakob Beck Wätjen, formand for Horesta Region Midtjylland.

Den grønne omstilling vil efterspørge 50.000 jobs i 2030. Et nyt projekt ledet af videnshuset Cabi klæder virksomheder på til at finde grøn arbejdskraft blandt ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Billede: Istock

Nyt projekt kobler grøn omstilling og social bæredygtighed

Den grønne omstilling vil efterspørge 50.000 jobs i 2030. Det nødvendiggør en udvidelse af arbejdsstyrken og stiller nye krav til virksomheders rekrutteringsstrategier. Et nyt projekt ledet af videnshuset Cabi klæder virksomheder på til at finde grøn arbejdskraft blandt ledige fra kanten af arbejdsmarkedet.