Fasthold medarbejdere, øg trivslen og rekruttér via socialt ansvar 

Du kan bruge os på mange måder. Vi giver sparring og gode råd til alle brancher. Brug vores hjemmeside eller ring til os på tlf. 8612 8855. Gratis service til virksomheder uanset størrelse.  

Tag fat i Ella - det er gratis!

Har I svært ved at finde den nødvendige arbejdskraft? Har I opgaver i virksomheden, som ikke bliver løst? Bøvler I med mistrivsel blandt jeres ansatte? Vil I i gang med FN's Verdensmål? 

Så tag fat i Ella. Fang hende på tlf. 5197 7845 eller send dit spørgsmål i en mail på ep@cabiweb.dk, så vender hun tilbage til dig hurtigst muligt. 

Cabi er en service med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Derfor er vores sparring og hjælp gratis for virksomheder i hele landet, og ingen spørgsmål er for store eller små. 

Send mail

Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.
-

Ella Petersen er udviklingschef i Cabi, og er vant til at hjælpe virksomheder som din, og hun sidder klar til at hjælpe jer.

Hvem er vi?

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus, som arbejder målrettet for at skabe bedre trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Vi er en fagligt uafhængig, selvejende organisation med bevillig fra Beskæftigelsesministeriet. Vi samarbejder med virksomheder inden for alle brancher og størrelser og jobcentre. Vil du vide mere om os?

Læs mere her

-
""
Projekt

Cases og inspiration

Se cases med virksomheder, der med hjælp fra Cabi har fået viden, værktøjer og vejledning til forebyggelse og håndtering af sygefravær og stress blandt medarbejdere.

Se cases og få inspiration til trivselsarbejdet
Viden og baggrund

HR, ledelse og personale

Der findes ikke nogen holdbar snuptagsløsning, som giver lavt sygefravær og god trivsel. Det kræver en strategisk tilgang og langsigtede investeringer.

Dyk ned i temaet
Viden og baggrund

Lavt fravær styrker bundlinjen

Få gode råd og konkrete værktøjer til at reducere sygefraværet og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Læs mere