Fasthold medarbejdere, øg trivslen og rekruttér via socialt ansvar 

Du kan bruge os på mange måder. Vi giver sparring og gode råd til alle brancher. Brug vores hjemmeside eller ring til os på tlf. 8612 8855. Gratis service til virksomheder uanset størrelse.  

Tag fat i Ella - det er gratis!

Har I svært ved at finde den nødvendige arbejdskraft? Har I opgaver i virksomheden, som ikke bliver løst? Bøvler I med mistrivsel blandt jeres ansatte? Vil I i gang med FN's Verdensmål? 

Så tag fat i Ella. Fang hende på tlf. 5197 7845 eller send dit spørgsmål i en mail på ep@cabiweb.dk, så vender hun tilbage til dig hurtigst muligt. 

Cabi er en service med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Derfor er vores sparring og hjælp gratis for virksomheder i hele landet, og ingen spørgsmål er for store eller små. 

Send mail

Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Ella Petersen er udviklingschef i Cabi, og er vant til at hjælpe virksomheder som din, og hun sidder klar til at hjælpe jer.

Hvem er vi?

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus, som arbejder målrettet for at skabe bedre trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Vi er en fagligt uafhængig, selvejende organisation med bevillig fra Beskæftigelsesministeriet. Vi samarbejder med virksomheder inden for alle brancher og størrelser og jobcentre. Vil du vide mere om os?

Læs mere her

Projekt

Tag hånd om trivslen - Velliv

En del af projektet 'Tag hånd om trivslen - vejledning til små og mellemstore virksomheder' var, at vi i projektperioden stod klar med gratis råd og vejledning til små og mellemstore private virksomheder i hele landet.

Læs mere

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Cabi.Core.Models.GridModels.FeatureSectionViewModel.

Viden og baggrund

HR, ledelse og personale

Der findes ikke nogen holdbar snuptagsløsning, som giver lavt sygefravær og god trivsel. Det kræver en strategisk tilgang og langsigtede investeringer.

Dyk ned i temaet
Viden og baggrund

Lavt fravær styrker bundlinjen

Få gode råd og konkrete værktøjer til at reducere sygefraværet og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Læs mere

Seneste nyheder

I mange virksomheder kan en række arbejdsfunktioner sagtens løses af personer, der på grund af forskellige udfordringer kun kan arbejde i et begrænset antal timer om ugen. Det kan være med til at frigive tid hos virksomhedens nøglemedarbejdere.

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Tænk folk på kanten ind i ligningen

I mange virksomheder løser faglærte eller specialister en række opgaver, der sagtens kunne løses af en fleksjobber, flygtning eller en person med nedsat arbejdsevne, der kun arbejder et begrænset antal timer om ugen. Ved hjælp af Cabis opgaveværktøj kan din virksomhed finde ud af, om I har opgaver, der kan løses af personer fra denne gruppe. Det styrker samtidig S'et i jeres ESG.

Mistrivsel og sygefravær koster. Det kan derfor være en rigtig god idé at tage tidligt fat i jobcentret, da de vil kende til støttemuligheder, der kan gavne din virksomhed.

Det betaler sig at kontakte jobcentret tidligt, når en medarbejder mistrives eller er sygemeldt.

Mistrivsel og sygefravær koster - særligt, når de kommer drypvist eller varer flere uger, måske måneder. Tager du tidligt fat i jobcentret, kan du bedre forebygge og forkorte sygemeldinger. De kender reglerne og mulighederne i lovgivningen, og det kan give en hurtigere raskmelding.

Line Nordentoft er Cabis nye projektudvikler.

Ny projektudvikler er blevet ansat hos Cabi

Videnshuset Cabi har udvidet sit hold af eksperter med projektudvikler Line Nordentoft. Line kommer senest fra en stilling som projektchef hos Den Jyske Sangskole, og har tidligere været konferencekoordinator på Aarhus Universitet. Hos Cabi skal hun varetage udviklingen af diverse alsidige projekter indenfor Cabis vidensområder.