Logistikkompagniet: Vinder af CSR People Prize 2018

Antal ansatte: 100 personer
Branche: Lager og logistik
Kategori: Mindre virksomheder
Verdensmål: Blandt de 17 Verdensmål arbejder Logistikkompagniet med Verdensmål 8.

Socialt ansvar er dybt forankret i Logistikkompagniet ApS. Gennem flere år har virksomheden, der har hovedsæde i Greve, gjort det til en del af sin strategi, at man bevidst rekrutterer nye medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Det er bemærkelsesværdigt, og samtidig kan virksomheden vise, at det ikke er på bekostning af forretningen, for Logistikkompagniet ApS er i vækst.

Virksomheden har gennem de senere år haft fokus på at tage imod langtidsledige, og har stor fokus på at kompetenceudvikle de personer, som kommer til virksomheden. Det er sket gennem etableringen af Logistikakademiet.dk, som er en online-portal til uddannelse af lagermedarbejdere. Logistikkompagniet ApS samarbejder desuden tæt med Greve Kommune om integrationsforløb for flygtninge, hvor sprogundervisning bliver kombineret med praktisk arbejde i virksomheden. Her foregår arbejdet på dansk, hvilket har vist sig at være en stor succes.

Virksomheden insisterer også på altid at have unge i særligt tilrettelagte EGU-forløb. Derved er Logistikkompagniet ApS også med til at gøre en stor indsats for unge, der ofte mangler boglige og sociale kompetencer.

- Social ansvarlighed bidrager til vores forretning. Vi kunne ikke tjene mere ved ”at lade være.”

Carsten Moberg, CBDO, founder og ejer

Logistikkompagniet har desuden udarbejdet planer for hver enkelt ansat, som skal sikre, at alle medarbejdere har meningsfulde opgaver, hvor den enkelte kan vokse.

Virksomheden vandt CSR People Prize i 2016 og 2018. Siden har Logistikkompagniet i mange tilfælde fungeret som en ambassadør, der gerne deler ud af sine erfaringer med socialt ansvar og inklusion.

Sådan bruger du FN's Verdensmål 8 i din forretning

Det kræver blot 4 trin at komme i mål. Brug guiden her!

Læs mere