Task Force Hovedstaden

I Hovedstaden arbejder en gruppe af engagerede virksomheder, veteranforeninger og andre med interesse i veteran-sagen på at skabe møder mellem ledige veteraner og virksomheder. Det fælles udgangspunkt er, at der er brug for veteranerne ude i virksomhederne. Nedenfor kan du læse mere om Task Force Hovedstaden, om arrangementer og finde kontaktoplysninger, hvis du vil være med eller vide mere.

Fakta om task forces

En task force er en sammensat styrke eller gruppe, der arbejder frem imod et fælles mål. I projektet ”Veteraner i Job – fra brændpunkt til beskæftigelse” er der etableret ni lokale og regionale task forces med den målsætning, at flere ledige veteraner kommer i civil beskæftigelse.

 • Hvem er med?
  Task forces består af lokale virksomheder, relevante interessenter og foreninger på veteranområdet samt repræsentanter fra den kommunale beskæftigelsesindsats.

 • Hvor sker det?
  De ni task forces etableres rundt i hele Danmark med fokus på de områder, hvor der estimeres at være flest ledige veteraner.

 • Hvad er målet?
  Målsætningen er at skabe initiativer, der afstedkommer, at ledige veteraner kommer ud på virksomheder i ordinær ansættelse, praktik eller støttet beskæftigelse. I hver af de ni task forces mødes medlemmerne og giver håndslag på et konkret mål for, hvor mange ledige veteraner der skal i civil beskæftigelse.

Hvem er med i Task Force Hovedstaden?

Der er stor interesse for at gøre en indsats.

Med i arbejdet er nu:

 • Gry Pedersen, Københavns Kommune
 • Rune Oland Tanggaard, projektleder, Dansk Idrætsforbund
 • Birgitte Schmelling, beskæftigelsesrådgiver, Veterancentret
 • Susanne Bjørn Leire, HR diversity partner, Salling Group

Vil din virksomhed og organisation være med?

Cabi henvender sig til virksomheder, brancheorganisationer og veteranforeninger, der vil være med i task forces. Formålet er flere veteraner i civile job. Indsatserne kan fx være:

 • videndeling om redskaber og muligheder for virksomheder, der motiveret for at ansætte veteraner
 • at virksomheder, der har erfaring med at ansætte og fastholde veteraner, deler erfaringer med andre virksomheder
 • jobarrangementer for veteraner.

Har I som virksomhed eller brancheorganisation interesse i at være med, kan I kontakte Tanya Møller-Kapulitsa. 

Indholdet på siden er en del af projektet ”Veteraner i Job: Fra brændpunkt til beskæftigelse” som udføres af Cabi i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering www.star.dk

Vil I vide mere om projektet?

Få mere information her:

Projekt

Veteraner i job

Siden her samler væsentlig viden og relevante redskaber, som kan gøre mødet mellem jobsøgende veteraner og virksomheder lettere for alle parter.

Klik her og læs mere
Projekt

Om projektet

Her kan du læse om baggrunden for projektet 'Veteraner i Job: Fra brændpunkt til beskæftigelse'.

Læs om projektet her

Alle billeder på siderne, der afbilder danske soldater, øvelser, missioner o.lign. er venligst udlånt af Forsvarsgalleriet.