Hold dig opdateret på veteran-området

I projektet "Veteraner i Job: Fra brændpunkt til beskæftigelse" vil vi her løbende bringe nyheder om initiativer i forhold til veteraners møde med det civile arbejdsmarked.

Case

Jobmatch-arrangementer danner rammen om et uformelt møde

Som et led i projektet ”Veteraner i Job: Fra Brændpunkt til Beskæftigelse” afholder Cabi jobmatch-arrangementer, hvor virksomheder og veteraner får mulighed for at mødes på Veteranhjem rundt omkring i Danmark. Områdechef fra Securitas deltog i et jobmatch-arrangement og tog seks CV’er med hjem.

Læs mere

Veterankoordinator: Snak om andet end krudt og kugler

Læs her, hvorfor arbejdet har en særlig betydning for ham, og hvorfor han mener, virksomheder altid bør være åbne over for at ansætte et menneske, der har været udsendt i Forsvarets eller Politiets tjeneste.

Læs mere
Case

Case: ”Det er godt at have noget at stå op til”

For nogle veteraner er vejen til det civile arbejdsmarked lang og hård. Det var den også for Flemming Vilhelmsen, hvor en udsendelse til Kosovo har sat sine spor. Men hos Huset Venture Nordjylland har han fundet et job, hvor han trives, og hvor der er plads til ham.

Læs case

Veteran, tidligere udsendt eller pensioneret soldat?

Magasinet Krigeren bragte sidste år en artikel om en undersøgelse, der viser, at over en fjerdedel af de adspurgte veteraner i undersøgelsen oplever at blive sygeliggjort, når de fortæller, at de har været udsendt som soldater.

Læs hele artiklen her

Kom med i Facebook gruppen  

I gruppen på Facebook kan veteraner og virksomheder finde hinanden. Virksomheder laver jobopslag direkte i gruppen, og veteraner kan lægge en uopfordret ansøgning op. 

Bliv medlem

Læs tidligere nyhedsbreve

Læs nyhedsbrev fra d. 1. oktober 2019:

Virksomheder vil gerne ansætte veteraner

Læs nyhedsbrev fra 6. marts 2019:

Ulrik og Flemming er veteraner og fandt vejen til job

Læs nyhedsbrev fra 9. oktober 2018:

Veteraner kommer godt videre efter rehabilitering

Læs nyhedsbrev fra 1. marts 2018:

Flere veteraner skal i civile job

Video: Virksomhed har flere veteraner ansat

Ved virksomheden Hydrema i Nordjylland har de flere veteraner ansat. Her løser veteranerne mange forskellige typer opgaver med stor succes.

Hør Service Manager i virksomheden, Per Tony Frederiksen, fortælle mere i videoen her:

Til pressen

Har du som journalist brug for en kommentar eller udtalelse om projektet "Veteraner i Job: Fra brændpunkt til beskæftigelse", kan du finde kontaktoplysninger på denne side.

Find kontaktinfo her

Indholdet på siden er en del af projektet ”Veteraner i Job: Fra brændpunkt til beskæftigelse”, som Cabi i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering www.star.dk udførte fra 2017 til 2020.