Ni task forces skal bane vejen for veteraner

En række små og store virksomheder, kommunale aktører, frivillige veteranforeninger m.fl. har givet hinanden håndslag på at få flere ledige veteraner tættere på arbejdsmarkedet. De sidder i ni task forces fordelt rundt i hele landet. Læs om dem og deres aktiviteter nedenfor.

Viden og baggrund

Advisory Board og Task Force Nordjylland

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job i Nordjylland. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om advisory boardet og task forcen
Viden og baggrund

Task Force Fyn

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job på Fyn. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen
Viden og baggrund

Task Force Hovedstaden

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job i Hovedstaden. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen
Viden og baggrund

Task Force Lolland-Falster

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job på Lolland-Falster. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen
Viden og baggrund

Task Force Sydsjælland

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job i Sydsjælland. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen
Viden og baggrund

Task Force Sønderjylland

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job i Sønderjylland. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen
Viden og baggrund

Task Force Trekantsområdet

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job i Trekantsområdet. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen
Viden og baggrund

Task Force Vest-Midtjylland

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job i Vest-Midtjylland. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen
Viden og baggrund

Task Force Øst-Midtjylland

Missionen er klar: flere ledige veteraner i job i Øst-Midtjylland. Er du en virksomhed, brancheorganisation eller veteranforeninger, og vil du være med til at for at få flere veteraner ud i civile jobs? Så tag fat i os, vi vil rigtig gerne have jer med.

Læs mere om task forcen

Indholdet på siden er en del af projektet ”Veteraner i Job: Fra brændpunkt til beskæftigelse”, som udføres af Cabi i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering www.star.dk

Vil du vide mere om projektet?

Få mere information her:

Projekt

Om projektet

Her kan du læse om baggrunden for projektet 'Veteraner i Job: Fra brændpunkt til beskæftigelse'.

Læs om projektet her

Alle billeder på siderne, der afbilder danske soldater, øvelser, missioner o.lign. er venligst udlånt af Forsvarsgalleriet.