Få GRATIS hjælp til at tage hånd om trivslen på jeres arbejdsplads

Vi står klar med gratis råd og vejledning til private virksomheder med op til 250 ansatte i hele landet.

Få viden, værktøjer og vejledning til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt dine medarbejdere. Vi kan tilbyde det hele gratis med midler fra Velliv Foreningen, som støtter vores projekt 'Tag hånd om trivslen'. Læs mere om projektet

Er I mere end 250 ansatte? Så se her, hvordan I kan få gratis råd og vejledning fra vores eksperter

Det kan du få uden beregning ⇒

Vær med i en online erfagruppe

Grib muligheden for at sparre med andre HR-medarbejdere, ejere, ledere og mellemledere i private virksomheder med max 250 ansatte. Begrænset plads.

Læs mere

Få hurtig sparring

Står du med en konkret udfordring, som du godt kunne bruge sparring på? Så er hjælpen kun et opkald væk. Gratis for alle virksomheder med op til 250 ansatte.

Læs mere

Få et (online) virksomhedsbesøg

Kom i dybden med en problemstilling I har i virksomheden - og få sparring og inspiration til at komme videre. Sparringen kan foregå både fysisk eller digitalt.

Læs mere

Book gratis oplæg

Lad os samarbejde! Få et gratis oplæg af en times varighed om trivsel, sygefravær og mental sundhed. Vi tilbyder at afholde det fysisk eller digitalt.

Læs mere

CASE

HK Sydjylland - temadag om sygefravær (del 1)

Hos HK Sydjylland har de temadag om sygefravær. De har en sygefraværspolitik, men de synes, der er plads til forbedring, så de kan få et lavere sygefravær.

Kom med bagved og hør om deres overvejelser i videoen.

CASE

HK Sydjylland - opfølgning (del 2)

Siden deres temadag har HK Sydjylland arbejdet videre med deres sygefravær. I del 2 følger vi op på deres arbejde, og vi hører om, hvilken betydning deres arbejde med sygefravær har haft for dem.

Se hvor langt de er kommet i videoen her.

CASE

Morningtrain

Hos det digtale bureau Morningtrain har corona og hjemmearbejde kostet på trivselskontoen.

De fik gratis sparring på, hvad der kunne skues op og ned for. Hør HR-chef Thobias Laustsen fortælle om, hvordan de arbejder med trivsel, og hvad de arbejder frem imod.

CASE

Den Gamle By

Efter en intern trivselsmåling fik Den Gamle By besøg af Cabi for at få sparring på målingens resultater.

Dette førte bl.a. til en snak om værdier, og hvordan de kan være opmærksomme på trivslen hos forskellige medarbejdergrupper.

CASE

Work-live-stay

Hos virksomheden work-live-stay i Vejle har de valgt at fokusere på at forebygge stress blandt deres 17 ansatte.

Se i videoen, hvad de konkret gør og bliv inspireret til at komme i gang hos jer.

CASE

Ryslinge Tagdækning

Budskabet fra Ryslinge Tagdækning på Fyn er klart: Man behøver ikke at have et problem med trivslen for at have fokus på den.

De fik besøg af os til at få hjælp til at italesætte og synliggøre, at trivslen er noget, de har fokus på til hverdag.

CASE

Mariendal Electrics

Hos Mariendal Electrics ville de se nærmere på trivsel og sygefraværet. Under vores besøg udviklede det sig til en snak om, hvordan de forstår begrebet ledelse. 

Vi gav dem værktøjerne til at komme videre, og de er sikre på, at glade medarbejdere giver glade kunder, og at det i sidste ende giver en rigtig sund forretning.

Projektet er støttet af Velliv Foreningen

Projektet 'Tag hånd om trivslen - vejledning til små og mellemstore virksomheder' er støttet af Velliv Foreningen, som ønsker at fremme mental sundhed i Danmark. 

Velliv Foreningen støtter projekter, der bidrager til, at danskerne trives, har mentalt overskud og er i stand til at indgå i positive fællesskaber både på arbejdet og i privatlivet – hele livet. 

Projektet har fokus på at styrke det psykiske arbejdsmiljø i små og mellemstore private virksomheder i hele landet. Som en del af projektet tilbyder vi GRATIS viden, værktøjer og vejledning til lederne med det sigte, at de skal blive bedre til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt medarbejderne. 

Læs mere om Velliv Foreningen

Læs seneste pressemeddelelse

Tag imod tilbuddet om gratis hjælp

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til én af os, der er med i projektet. Vi vejleder allesammen virksomheder om forebyggelse og håndtering af sygefravær, arbejdsmiljø og mental sundhed.  

Har du et specifikt emne, du gerne vil have sparring på? 
Find emnet herunder og tag direkte kontakt til konsulenten - uden beregning.

Spørgsmål om sygefravær og trivsel

Birgitte Poulsen
Mail: bpo@cabiweb.dk
Telefon: 2293 7666

Spørgsmål om stress

Marlene Fabrin
Mail: fab@cabiweb.dk
Telefon: 2234 3965 

Spørgsmål om psykisk sårbare og sygefravær

Anette Hansen
Mail: ah@cabiweb.dk
Telefon: 4038 5474

Spørgsmål om fastholdelse af en medarbejder

Marlene Fabrin
Mail: fab@cabiweb.dk
Telefon: 2234 3965 

Tanya Møller-Kapulitsa
Mail: tan@cabiweb.dk
Telefon: 2251 6982

Spørgsmål om mental sundhed og medarbejderudvikling

Marlene Fabrin
Mail: fab@cabiweb.dk
Telefon: 2234 3965 

Derfor skal du tage imod vores gratis hjælp

Jens Eybye HR – og kompetencechef i Yding Grønt og med i projektets følgegruppe, siger det meget godt: 

"Som vækstvirksomhed kan man hurtigt tage for givet, at medarbejderne trives, når det går derudad med næsen i sporet. Men trivsel må aldrig sættes på autopilot. I den forbindelse er det genialt, at Velliv Foreningen skubber på trivselsfremme via projekt ”Tag hånd om trivslen” med Cabi som leverandør og ekspertrådgiver. Cabi besidder en formidabel værktøjskasse netop på dette felt – lige til at gøre brug af, også forebyggende."

Tilbud

Få hurtig sparring - gratis!

Står du med en konkret udfordring, som du godt kunne bruge sparring på? Så er hjælpen kun et opkald væk, og det er gratis for alle virksomheder med op til 250 ansatte. Læs her, hvordan du får gratis sparring.

Læs mere
Tilbud

Vær med i en online erfagruppe – gratis!

Grib muligheden for at sparre med andre HR-medarbejdere, ejere, ledere og mellemledere i private virksomheder med max 250 ansatte. Der er begrænset pladser, så vent ikke for længe, der bliver hurtigt fyldt op.

Læs mere
Tilbud

Få et virksomhedsbesøg - gratis!

Kom i dybden med en problemstilling I har i virksomheden, og få sparring og inspiration til at komme videre. Eller måske er der bare nogle områder, hvor I kan blive endnu bedre. Book et besøg af én af vores konsulenter lige her.

Læs mere
Tilbud

Book et gratis oplæg - fysisk eller digitalt

Lad os samarbejde! Få et gratis oplæg om trivsel, sygefravær og mental sundhed - tilbydes både fysisk og digitalt. Læs her, hvordan du booker.

Læs mere

Tag hånd om trivslen

Få viden, værktøjer og vejledning til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt dine medarbejdere.

Læs mere om projektet