Tildelinger og cases om Arbejdsmiljøpuljen

På Arbejdstilsynets hjemmeside kan du se, hvad der er givet penge til, og hvem der har modtaget midler fra Arbejdsmiljøpuljen.

-

Hvad er der givet støtte til?

Se hvad der er givet støtte til, hvem der har modtaget støtte, og hvor meget der er uddelt inden for de enkelte områder. Du kan sortere i tildelinger og modtagere med mere ved at klikke på pilene ud for overskrifterne.

Tildelinger fra Arbejdsmiljøpuljen


Cases

Læs cases om virksomheder, der har søgt og fået tildelt midler fra Arbejdsmiljøpuljen.

""


Tømrer- og snedkerfirmaet Bjerregaard ApS

Hos Bjerregaard var de udfordret af uhåndterlige materialer og tunge løft. Derfor søgte de midler fra Arbejdsmiljøpuljen for at afprøve en vakuumløfter.

Læs casen om Bjerregaard ApS

-


Leasingfirmaet Varebil Leasing ApS

Varebil Leasing ApS søgte midler fra Arbejdsmiljøpuljen til 12 ugers elastik-træning med en fysioterapeut. Effekterne var mærkbare og pengene godt givet ud.

Læs casen om Varebil Leasing

Anne Therkelsen og Camilla Otzen Therkelsen, ejere og ledere af Børnehuset Evigglad


Børnehuset Evigglad

Hos Børnehuset Evigglad var de pressede under coronakrisen og medarbejderne mistede gnisten. Midler fra Arbejdsmiljøpuljen gjorde, at de kunne arbejde med det psykiske arbejdsmiljø.

Læs casen om Evigglad

-


GF Forsikring i Horsens, Silkeborg og Skanderborg

Smerter i lænd, nakke og ryg. Måske sågar en museskade. Det er nogle af de gener, man kan få af at arbejde længe foran computeren. Det vil GF Forsikring forebygge.

Læs casen om GF Forsikring

""


Begravelses Service

Som bedemandsvirksomhed arbejder Begravelses Service med opgaver, der øger risikoen for både psykisk og fysisk nedslidning. Derfor ønskede de at blive arbejdsmiljøcertificeret.

Læs om Begravelses Service


Har du brug for råd og vejledning om dine muligheder for at søge tilskud fra Arbejdsmiljøpuljen?

Arbejdstilsynet har oprettet en side, hvor du finder de oftest stillede spørgsmål om Arbejdsmiljøpuljen. Den finder du her

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arbejdstilsynet, hvor sekretariatet sidder klar til at hjælpe dig. Ring 7012 1288 (tast 5). Telefontid: Mandag - fredag 9-10 og 13-14.

Du kan også maile dit spørgsmål til: arbejdsmiljoepuljen@at.dk