Søg tilskud fra Arbejdsmiljøpuljen

Private virksomheder med op til 100 ansatte og offentlige arbejdspladser med op til 50 ansatte kan søge tilskud til projekter, der forebygger fysisk og psykisk nedslidning og arbejdsulykker. P-enheder (produktionsenheder) med op til 100 ansatte i private virksomheder og offentlige p-enheder med op til 50 ansatte kan også søge. Puljen administreres af Arbejdstilsynet og yder tilskud til arbejdsmiljørådgivning, fysisk træning, leje og afprøvning af tekniske hjælpemidler, rådgivning om forebyggelse af kemiske påvirkninger og rådgivning om høreskadende støj.

-

Autoriseret arbejdsmiljørådgivning

Søg tilskud til rådgivning med henblik på at forebygge fysisk eller psykisk nedslidning, eller at jeres ansatte kommer ud for arbejdsulykker.

Om  arbejdsmiljørådgivning

-

Sundhedsfremme


Søg tilskud til sundhedsfremmende aktiviteter i form af fysisk træning, der mindsker smerter eller styrker jeres medarbejderes sundhed.

Om sundhedsfremme

-

Afprøvning af tekniske hjælpemidler

Søg tilskud til leje, afprøvning og konsulenthjælp til introduktion af tekniske hjælpemidler, der forbedrer det ergonomiske arbejdsmiljø eller reducerer risikoen for arbejdsulykker.

Tekniske hjælpemidler

 

-

Forebyggelse af kemiske påvirkninger

Søg tilskud til rådgivning og afprøvning af hjælpemidler, der styrker forebyggelsen af kemiske påvirkninger og støv og eksem fra vådt arbejde. 

Læs om forebyggelse

 

-

Rådgivning om støjdæmpning


Søg tilskud til rådgivning om dæmpning af høreskadende støj på jeres arbejdsplads.Læs om støjdæmpning

-

Tildelinger og cases


Se eksempler på virksomheder, der har fået tilskud fra Arbejdsmiljøpuljen.Se tildelinger og cases

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Cabi.Core.Models.GridModels.FeatureSectionViewModel.

Har du brug for råd og vejledning om dine muligheder for at søge tilskud fra Arbejdsmiljøpuljen?

Arbejdstilsynet har oprettet en side, hvor du finder de oftest stillede spørgsmål om Arbejdsmiljøpuljen. Den finder du her

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arbejdstilsynet, hvor sekretariatet sidder klar til at hjælpe dig. Ring 7012 1288 (tast 5). Telefontid: Mandag - fredag 9-10 og 13-14.

Du kan også maile dit spørgsmål til: arbejdsmiljoepuljen@at.dk