Vil du dele din viden og sparre med os?

Cabi arbejder for at skabe bedre arbejde til flere, og til det har vi brug for din hjælp. Derfor håber vi, at du vil være med i vores Virksomhedspanel.

Vi vil gerne vide mere om jeres erfaringer, udfordringer og holdninger til dét at løfte et socialt ansvar på danske virksomheder, når vi udvikler arrangementer og projekter. Til gavn for alle landets jobcentre og virksomheder.

Skriv dig op herunder, hvis du ønsker at stille din viden til rådighed!

I første omgang tilkendegiver du blot, at vi må kontakte dig med henblik på eventuel dialog og sparring omkring emner, du har konkrete erfaringer med eller interesse i.

Det kan eksempelvis være om dine konkrete erfaringer med at ansætte medarbejdere i fleksjob, din virksomheds tiltag i forhold til at sænke sygefraværet eller noget helt tredje.

Vi kontakter dig maksimalt én-tre gange årligt, og du forpligter dig ikke til nogen form for deltagelse.

Ja, Cabis konsulenter må gerne kontakte mig!

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Bliv klogere på Cabi

Læs blandt andet om VirksomhedsNetværkcabi.

Tilbud til virksomheder

Virksomheder har i mere end 20 år brugt Cabi gennem arrangementer, viden og værktøjer og netværk. Vi hjælper også dig. Se vores tilbud særligt rettet mod virksomheder.

Se tilbud til virksomheder
Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi

Seneste nyheder

Virksomheder får nu mulighed for at bruge Cabi som autoriseret rådgivningsvirksomhed inden for psykisk arbejdsmiljø. Foto: iStock.

Cabi er blevet autoriseret arbejdsmiljørådgiver

I mere end 20 år har Cabi hjulpet virksomheder med at styrke det psykiske arbejdsmiljø og stillet viden og redskaber til rådighed for at forebygge stress og reducere sygefravær. Nu får Cabi mulighed for at hjælpe virksomhederne på nye måder som autoriseret arbejdsmiljørådgivningsvirksomhed.

”Vi oplever heldigvis, at folk stadig kommer ud og spiser. Den største udfordring lige nu er usikkerheden,” fortæller Jakob Beck Wätjen, formand for Horesta Region Midtjylland. Billede: Istock

Horesta: ”Den største udfordring er usikkerheden”

Under coronapandemien blev hotel og restaurationsbranchen hårdt ramt. I 2022 ophørte de sidste restriktioner, men blev kort tid efter erstattet af inflations- og energikrise. Nu siger kalenderen 2023, så hvordan ser året egentlig ud for branchen? Cabi har spurgt Jakob Beck Wätjen, formand for Horesta Region Midtjylland.

Den grønne omstilling vil efterspørge 50.000 jobs i 2030. Et nyt projekt ledet af videnshuset Cabi klæder virksomheder på til at finde grøn arbejdskraft blandt ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Billede: Istock

Nyt projekt kobler grøn omstilling og social bæredygtighed

Den grønne omstilling vil efterspørge 50.000 jobs i 2030. Det nødvendiggør en udvidelse af arbejdsstyrken og stiller nye krav til virksomheders rekrutteringsstrategier. Et nyt projekt ledet af videnshuset Cabi klæder virksomheder på til at finde grøn arbejdskraft blandt ledige fra kanten af arbejdsmarkedet.