Vil du dele din viden og sparre med os?

Cabi arbejder for at skabe bedre arbejde til flere, og til det har vi brug for din hjælp. Derfor håber vi, at du vil være med i vores Virksomhedspanel.

Vi vil gerne vide mere om jeres erfaringer, udfordringer og holdninger til dét at løfte et socialt ansvar på danske virksomheder, når vi udvikler arrangementer og projekter. Til gavn for alle landets jobcentre og virksomheder.

Skriv dig op herunder, hvis du ønsker at stille din viden til rådighed!

I første omgang tilkendegiver du blot, at vi må kontakte dig med henblik på eventuel dialog og sparring omkring emner, du har konkrete erfaringer med eller interesse i.

Det kan eksempelvis være om dine konkrete erfaringer med at ansætte medarbejdere i fleksjob, din virksomheds tiltag i forhold til at sænke sygefraværet eller noget helt tredje.

Vi kontakter dig maksimalt én-tre gange årligt, og du forpligter dig ikke til nogen form for deltagelse.

Ja, Cabis konsulenter må gerne kontakte mig!

(Vælg gerne flere)Skriv her

Bliv klogere på Cabi

Læs blandt andet om VirksomhedsNetværkcabi.

Bliv medlem af netværket

VirksomhedsnetværkCabi er for dig, der arbejder med personale og trivsel på arbejdspladsen - hvad enten det er som ejer, leder, HR-chef, HR-medarbejder, løn- og økonomimedarbejder eller som tillidsvalgt. Medlemskabet er gratis, og vi har netværkgrupper i både Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark/Fyn, Sjælland og Hovedstaden/Bornholm.

Læs mere om medlemskabet
Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videns,- konsulent- og netværkshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi

Seneste nyheder

Yderkommuner har ikke flere ledige

Ledigheden er nu faldet så meget, at hver tredje kommune inden for en række faggrupper reelt ikke har flere ledige tilbage, vise en opgørelse fra Agenda. Syv ud af 13 yderkommuner har mindst otte a-kasser, hvor ledigheden er under to procent.

Nyt råd skal hjælpe virksomheder i arbejdet med socailt ansvar og FN's Verdensmål.

Regeringen lancerer nyt råd for samfundsansvar og FN's Verdensmål

Det nye råd skal gøre danske virksomheder til førende inden for bæredygtig og social ansvarlig virksomhedsdrift, og skal bidrage til at flere virksomheder arbejder strategisk med deres samfundsansvar og verdensmålene.

Cabi, Velliv Foreningen og SMVdanmark sætter det psykiske arbejdsmiljø med to konferencer i november

Ledere har ansvaret for et godt psykisk arbejdsmiljø

Hvilke indsatser kræver det af ledere at stille skarpt på det psykiske arbejdsmiljø? Trivsel og forebyggelse af sygefravær er i fokus, når organisationerne Cabi, SMVdanmark og Velliv Foreningen sætter fokus det psykiske arbejdsmiljø med to heldagskonferencer.