Vil du dele din viden og sparre med os?

Cabi arbejder for at skabe bedre arbejde til flere, og til det har vi brug for din hjælp. Derfor håber vi, at du vil være med i vores Virksomhedspanel.

Vi vil gerne vide mere om jeres erfaringer, udfordringer og holdninger til dét at løfte et socialt ansvar på danske virksomheder, når vi udvikler arrangementer og projekter. Til gavn for alle landets jobcentre og virksomheder.

Skriv dig op herunder, hvis du ønsker at stille din viden til rådighed!

I første omgang tilkendegiver du blot, at vi må kontakte dig med henblik på eventuel dialog og sparring omkring emner, du har konkrete erfaringer med eller interesse i.

Det kan eksempelvis være om dine konkrete erfaringer med at ansætte medarbejdere i fleksjob, din virksomheds tiltag i forhold til at sænke sygefraværet eller noget helt tredje.

Vi kontakter dig maksimalt én-tre gange årligt, og du forpligter dig ikke til nogen form for deltagelse.

Ja, Cabis konsulenter må gerne kontakte mig!

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Bliv klogere på Cabi

Læs blandt andet om VirksomhedsNetværkcabi.

Tilbud

Tilbud til virksomheder

Virksomheder har i mere end 20 år brugt Cabi gennem arrangementer, viden og værktøjer og netværk. Se vores tilbud særligt rettet mod virksomheder.

Se tilbud til virksomheder
Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi

Seneste nyheder

Cabi styrker virksomheder og kommuners samarbejde om at få flere ledige fra kanten af arbejdsmarkedet i job. En ny evaluering af videnshuset viser, hvor stor effekten af Cabis arbejde har været i løbet af de seneste tre år. Foto: Istock

Videnshus hjælper over 8600 personer ind på arbejdsmarkedet

En ny evaluering af Cabi viser, at videnshuset i løbet af de seneste tre år har hjulpet virksomheder med at tage mindst 8632 ledige ind fra kanten af arbejdsmarkedet. Resultatet skyldes ikke Cabis indsats alene, men videnshuset har været medvirkende til den positive effekt.

Løntimer kan blive gamechangeren, der skaber flere rigtige jobs

I dag er næsten 190.000 unge og voksne hverken i job eller uddannelse. Reformkommissionen med Nina Smith i spidsen har præsenteret deres tredje og sidste rapport, om hvordan flere unge og voksne fra kanten af arbejdsmarkedet kan komme i job. En af anbefalingerne er løntimer, og det kan blive en regulær gamechanger.

Efter 15 år som direktør i Cabi er budskabet fra Mette Rønnau klart: Den socialt ansvarlige forretning har aldrig været vigtigere. Og de virksomheder, der lykkes, går strategisk til værks og forankrer indsatsen i direktionen. Foto: Cabi

15 år i spidsen for Cabi: ”Den socialt ansvarlige forretning har aldrig været vigtigere”

Efter 15 år som direktør i Cabi er budskabet fra Mette Rønnau klart: Den socialt ansvarlige forretning har aldrig været vigtigere. Og de virksomheder, der lykkes, går strategisk til værks og forankrer indsatsen i direktionen.