Vil du dele din viden og sparre med os?

Cabi arbejder for at skabe bedre arbejde til flere, og til det har vi brug for din hjælp. Derfor håber vi, at du vil være med i vores Virksomhedspanel.

Vi vil gerne vide mere om jeres erfaringer, udfordringer og holdninger til dét at løfte et socialt ansvar på danske virksomheder, når vi udvikler arrangementer og projekter. Til gavn for alle landets jobcentre og virksomheder.

Skriv dig op herunder, hvis du ønsker at stille din viden til rådighed!

I første omgang tilkendegiver du blot, at vi må kontakte dig med henblik på eventuel dialog og sparring omkring emner, du har konkrete erfaringer med eller interesse i.

Det kan eksempelvis være om dine konkrete erfaringer med at ansætte medarbejdere i fleksjob, din virksomheds tiltag i forhold til at sænke sygefraværet eller noget helt tredje.

Vi kontakter dig maksimalt én-tre gange årligt, og du forpligter dig ikke til nogen form for deltagelse.

Ja, Cabis konsulenter må gerne kontakte mig!

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Bliv klogere på Cabi

Læs blandt andet om VirksomhedsNetværkcabi.

Virksomheder bruger Cabi

Virksomheder har i mere end 20 år brugt Cabi gennem arrangementer, viden og værktøjer og netværk. Vi hjælper også dig, og vi er kun et klik eller et opkald væk.

Læs mere
Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi

Seneste nyheder

I mange virksomheder kan en række arbejdsfunktioner sagtens løses af personer, der på grund af forskellige udfordringer kun kan arbejde i et begrænset antal timer om ugen. Det kan være med til at frigive tid hos virksomhedens nøglemedarbejdere.

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Tænk folk på kanten ind i ligningen

I mange virksomheder løser faglærte eller specialister en række opgaver, der sagtens kunne løses af en fleksjobber, flygtning eller en person med nedsat arbejdsevne, der kun arbejder et begrænset antal timer om ugen. Ved hjælp af Cabis opgaveværktøj kan din virksomhed finde ud af, om I har opgaver, der kan løses af personer fra denne gruppe. Det styrker samtidig S'et i jeres ESG.

Mistrivsel og sygefravær koster. Det kan derfor være en rigtig god idé at tage tidligt fat i jobcentret, da de vil kende til støttemuligheder, der kan gavne din virksomhed.

Det betaler sig at kontakte jobcentret tidligt, når en medarbejder mistrives eller er sygemeldt.

Mistrivsel og sygefravær koster - særligt, når de kommer drypvist eller varer flere uger, måske måneder. Tager du tidligt fat i jobcentret, kan du bedre forebygge og forkorte sygemeldinger. De kender reglerne og mulighederne i lovgivningen, og det kan give en hurtigere raskmelding.

Line Nordentoft er Cabis nye projektudvikler.

Ny projektudvikler er blevet ansat hos Cabi

Videnshuset Cabi har udvidet sit hold af eksperter med projektudvikler Line Nordentoft. Line kommer senest fra en stilling som projektchef hos Den Jyske Sangskole, og har tidligere været konferencekoordinator på Aarhus Universitet. Hos Cabi skal hun varetage udviklingen af diverse alsidige projekter indenfor Cabis vidensområder.