Prisuddeling med fokus på socialt ansvar

CSR People Prize uddeles hvert år til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret i både dagligdagen og ledelsens visioner.

De gode eksempler skal inspirere andre

Formålet med uddelingen af CSR People Prize er at fremhæve de gode initiativer, erfaringer og resultater, der skabes, når en virksomhed påtager sig et socialt ansvar i forhold til at forebygge medarbejdernedslidning og arbejdsulykker, samt fastholde og indsluse udsatte grupper på arbejdsmarkedet.

Ved uddelingen af CSR People Prize hylder vi de gode eksempler og bruger dem til at inspirere andre virksomheder til at tage et socialt ansvar.

Hvem kan få prisen?

Alle virksomheder i Danmark – offentlige som private, store som små – der udviser socialt ansvar over for deres medarbejdere og deres lokalsamfund, kan søge CSR People Prize.

Cabi uddeler prisen

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), der siden 1999 har uddelt prisen, er blevet lagt sammen med 'Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst' til et nyt 'Råd for Samfundsansvar og Verdensmål'. Derfor er det nu Cabi, der uddeler prisen. 

CSR People Prize uddeles i tre kategorier:

  • Virksomheder med mere end 250 ansatte
  • Virksomheder med op til 250 ansatte
  • CSR People Særpris.

OBS: CSR People Prize kan ikke søges af socialøkonomiske virksomheder.

Det skyldes, at prisen er sat i verden for at fremme socialt ansvar blandt kommercielle virksomheder, der ikke allerede har socialt ansvar som deres primære felt og indsatsområder. 

-

Har du spørgsmål eller kommentarer til CSR People Prize?

Så er du meget velkommen til at tage fat i Marianne

Tidligere vindere

Vi har samlet et overblik over nogle af de seneste års vindere til inspiration.

Læs mere