Download gratis e-bog om stress

Cabi har udgivet en e-bog om stress, der skal hjælpe dig og din organisation med at sætte rammerne for at forebygge stress.

Kom i gang allerede i dag!

Stress har udviklet sig til et samfundsproblem, som alle virksomheder er nødt til at forholde sig til og ikke mindst have en strategi for, hvordan man kan forebygge for at sikre trivsel og produktivitet. 

Med e-bogen få du indblik i de temaer, du skal have for øje, og redskaber til at behandle dem i virksomheden.

Det kan være med til at skabe den organisatoriske robusthed, som har stor betydning i forhold til at forebygge arbejdsrelateret stress.

E-bogen er målrettet ledere, HR og arbejdsmiljøorganisationer. Du får indsigt i både gode og udfordrende forhold i jeres virksomhed, og du får indblik i, hvordan du kommer i gang med at forebygge stress i virksomheden.

Få gang i dialogen om stress

For at forebygge arbejdsrelateret stress skal man vide, hvad der kan blive en udfordring og belaste medarbejderne, når opgaverne skal løses. Se på, hvad der i planlægningen og det daglige arbejdsliv kan gøres for at mindske muligheden for belastning – så det er helt afgørende at gå strategisk til værks. 

I er formentlig vant til at arbejde med strategier og taktik i forhold til løsning af kerneopgaven og jeres forretningsmæssige udvikling. Den tilgang kan I også have til forebyggelse af stress. 

Viden og baggrund

Sænk sygefraværet

Få gode råd og konkrete værktøjer til at reducere sygefraværet og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Læs mere
Publikation

Når samtaler med medarbejdere er svære

Få viden og værktøjer til at gøre de svære samtaler (lidt) lettere!

Se publikation

Seneste nyheder

Ny rapport guider til succes for det sociale frikort

Rådet for Socialt Udsatte har ved en konference om det sociale frikort præsenteret en ny rapport og et inspirationskatalog med råd og anbefalinger til, hvordan det sociale frikort kan komme socialt udsatte borgere til gavn.

En ny forsøgsordning gør det muligt for socialt udsatte at tjene penge skattefrit

Nu kan socialt udsatte tjene 20.000 kr. skattefrit

De kommende to år kan socialt udsatte borgere benytte sig af et socialt frikort, der giver dem mulighed for at tjene 20.000 kr. om året uden at betale skat eller blive trukket i sociale ydelser.

Aarhus Kommune investerer i beskæftigelsesindsatsen for at få flere ledige i job

Rådmand: Flere udsatte skal hjælpes i job

Aarhus Kommune har afsat 26,6 millioner kr. til at få 3.000 flere borgere i arbejde inden udgangen af 2020. Det skal bl.a. ske ved, at kommunen ansætter flere virksomhedskonsulenter.