Download gratis e-bog om stress

Cabi har udgivet en e-bog om stress, der skal hjælpe dig og din organisation med at sætte rammerne for at forebygge stress.

Kom i gang allerede i dag!

Stress har udviklet sig til et samfundsproblem, som alle virksomheder er nødt til at forholde sig til og ikke mindst have en strategi for, hvordan man kan forebygge for at sikre trivsel og produktivitet. 

Med e-bogen får du indblik i de temaer, du skal have for øje, og redskaber til at behandle dem i virksomheden.

Det kan være med til at skabe den organisatoriske robusthed, som har stor betydning i forhold til at forebygge arbejdsrelateret stress.

Hvem kan bruge e-bogen? 

E-bogen er målrettet ledere, HR og arbejdsmiljøorganisationer. Du får indsigt i både gode og udfordrende forhold i jeres virksomhed, og du får indblik i, hvordan du kommer i gang med at forebygge stress i virksomheden.

Få gang i dialogen om stress

For at forebygge arbejdsrelateret stress skal man vide, hvad der kan blive en udfordring og belaste medarbejderne, når opgaverne skal løses. Se på, hvad der i planlægningen og det daglige arbejdsliv kan gøres for at mindske muligheden for belastning – så det er helt afgørende at gå strategisk til værks. 

I er formentlig vant til at arbejde med strategier og taktik i forhold til løsning af kerneopgaven og jeres forretningsmæssige udvikling. Den tilgang kan I også have til forebyggelse af stress. 

Viden og baggrund

Lavt fravær styrker bundlinjen

Få gode råd og konkrete værktøjer til at reducere sygefraværet og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Læs mere