Tusind tak for støtten!

Finansloven er på plads, og det betyder, at vi helt officielt kan sige, at vi i Cabi kan fortsætte vores arbejde. Vi har undervejs fået massiv opbakning fra nær og fjern, og over 400 har skrevet under på en støtteerklæring, og det er vi meget taknemmelige over.

Helt fra toplederne i store virksomheder, kommuner og andre organisationer til praktikere som socialrådgivere, virksomhedskonsulenter, håndværkere og undervisere fra et væld af brancher og fra hele landet har vi fået en imponerende opbakning. Alle har de tilkendegivet, at de kan bruge Cabi til noget.

Vi glæder os til fortsætte samarbejdet, og vi vil gøre os umage for at levere viden og værktøjer, som gør en forskel i praksis.

Se alle underskrivere

Se, hvem der har skrevet under her på listen
(430 underskrifter. Sidst opdateret 7. dec. 20 kl. 12.00)

Tak

Læs støttebrevet 

Støttebrevet og opbakningen hertil - i form af underskrifter - er blevet brugt i kommunikationen med politikere, beslutningstagere og andre i processen frem mod vedtagelse af Finanslov 2021 med henblik på at tydeliggøre behovet for, at Cabi får tildelt de fornødne midler.

Læs i øvrigt vores persondatapolitik

OPBAKNING 

Fem store organisationer bakker op om Cabi

Også Dansk Arbejdsgiverforening, Fagbevægelsens Hovedorganisation, KL, Danske Handicaporganisationer og Lederne giver i en fælles støtteerklæring deres opbakning til os.

I deres støtteerklæring skriver de bl.a.:

"Cabi bibringer jobcentre og virksomheder viden og inspiration, så flere mennesker med udfordringer af helbredsmæssig og social karakter kan blive fastholdt eller inkluderet på arbejdsmarkedet."

Og: "Vi giver derfor vores opbakning til Cabis arbejde og håber, at Cabi også fremadrettet vil være en vigtig medspiller i indsatsen for, at flere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet kommer i job, og at flere i risiko for at miste tilknytningen bliver fastholdt i beskæftigelse."

Læs hele støtteerklæringen

ARTIKEL

Altinget: Regeringen vil droppe offentlig støtte til Cabi

I jagten på konsulentbesparelser lægger regeringen op til at fjerne bevillingen til Cabi, som rådgiver virksomheder og kommuner med at hjælpe socialt udsatte i job. Tunge aktører advarer imod besparelser, skriver Altinget.

Cabi har siden 2002 understøttet kommuner og virksomheders indsats med at hjælpe socialt udsatte i job, men i regeringens finanslovsudspil står Cabi til at miste hele den offentlige bevilling på 18 millioner kroner, som udgør knap to tredjedele af dets fulde finansiering, skriver Altinget.dk

Ea Nielsen er souschef hos Cabi og lægger ikke skjul på, at situationen lige nu er ekstremt presset.

"Hvis vi mister hele vores offentlige bevilling, vil vi skulle lave fuldstændig om på hvilken type organisation, vi er. Vi er afhængige af den bevilling for at kunne tilbyde alle de gratis ydelser, som virksomheder og kommuner gør flittigt brug af," siger hun til Altinget.dk.

Læs hele artiklen