Lån en ekspert til Folkemødet

Folkemødet stiller i år skarpt på FN's Verdenmål. Det gør Cabi også, og du kan helt gratis låne en af Cabis eksperter eller en topleder fra Cabis Advisory Board til dit arrangement på Folkemødet.

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling er omdrejningspunktet for Folkemødet 2019, og Cabi stiller en række erhvervsledere til rådighed, som alle har indgående erfaring med Verdensmål 8 – anstændige job og økonomisk vækst.

Det er ledere, der har stor viden, erfaringer og resultater med at ansætte ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Og samtidig har de fået deres sociale ansvar til at gå hånd i hånd med den gode drift af forretningen.

Foruden Verdensmål 8 og inklusion af ledige fra kanten af arbejdsmarkedet har erhvervslederne og Cabis eksperter også viden inden for en række andre områder, og de stiller gerne op som deltagere i en paneldebat, som oplægsholdere eller noget helt tredje.

Du kan bl.a. låne disse tre eksperter fra Cabi:

  • Direktør Mette Rønnau
  • Kommunikationschef Ea Nielsen
  • Seniorkonsulent Dorte Rosendahl Kirkegaard

De kan tilbyde ekspertise om fx tendenser på arbejdsmarkedet, flygtninge på arbejdsmarkedet, indslusning af ledige fra kanten af arbejdet samt forebyggelse og håndtering af stress.

Lån disse ledere

Foruden Cabis ekseperter kan du bl.a. låne disse topledere fra markante danske virksomheder:

  • Allan Agerholm, CEO for BC Hospitality Group og medlem af Rådet for samfundsansvar og verdensmål
  • Flemming Bendt, Adm. direktør for ISS Danmark
  • Pernille Kiær, Udviklingschef hos DFD

Mere information

Se mere om, hvad eksperterne fra Cabi og erhvervslederne fra Cabis Advisory Board kan bidrage med til dit arrangement på Folkemødet.

Download flyer

”Der er kæmpe potentiale i at SMV-bestyrelserne får sat gang i det strategiske arbejde med bæredygtige forretningsmodeller og socialt ansvar. Mange små og mellemstore virksomheder gør en del allerede, som kan udvikles til en strategisk fordel for forretningen.”

Mette Rønnau, direktør, Cabi