Cabi Nyt Juli 2019

Hver femte finder job gennem jobcentret

Otte ud af ti finder deres job uden hjælp fra jobcentret. Og sådan skal det være, mener ekspert.

Læs mere

Nyt projekt skal få det sociale frikort ud til flere

Socialt udsatte har med det sociale frikort ret til at tjene 20.000 kr. om året skattefrit og uden at blive trukket i sociale ydelser, men kun få bruger det. Nu skal et pilotprojekt i fire kommuner sprede det sociale frikort ud til flere. TrygFonden har bevilliget godt 2,2 millioner kr. til Cabi, som skal gennemføre projektet.

Læs mere

Lokale virksomheder og kommuner står sammen om den sociale jobindsats

Onsdag den 19. juni 2019 havde Guldborgsund Kommune arrangeret en bustur til tre lokale virksomheder for borgere uden tilknytning til arbejdsmarkedet gennem projektet Rekruttering fra Kanten på Lolland-Falster.

Læs mere

Virksomheder slår stadig flere småjob op

Job på få timer kan være vejen til job for mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, og stadig flere virksomheder slår deltidsjob op på Jobnet for Arbejdsgivere, viser tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Læs mere

Sådan kommer din virksomhed i gang med Verdensmålene

Cabi er på vej med en gratis guide til virksomheder, som vil arbejde med Verdensmålene.

Læs mere

Flere flygtninge kommer i arbejde

Antallet af flygtninge, som kommer i job har været støt stigende gennem de seneste tre år. Men det er fortsat mændene, som tegner sig for langt de fleste job.

Læs mere

Ekspert i sygefravær: ”Vi skal blive ved med at lære af hinanden”

Arbejdet med sygefraværet er komplekst og mangesidet, og derfor skal virksomhedsledere, eksperter og kommuner udveksle erfaringer, så håndteringen af sygefravær hele tiden udvikler sig, mener ekspert.

Læs mere