Projekt: 'Tag hånd om trivslen - vejledning til små og mellemstore virksomheder'

Som en del af projektet 'Tag hånd om trivslen - vejledning til små og mellemstore virksomheder' står vi klar med gratis råd og vejledning til små og mellemstore private virksomheder i hele landet. Målet med projektet er at give viden, værktøjer og vejledning til forebyggelse og håndtering af sygefravær og stress blandt medarbejdere. 

Sådan kan du få hjælp 

På siden her kan du læse mere om mulighederne for at få hjælp. Du kan fx booke vores konsulenter til et besøg, få inspiration fra andre cases og finde vores kontaktoplysninger. Find alle info på siden her

Projektperiode:

2018-2021

Projektet er støttet af Velliv Foreningen

Projektet 'Tag hånd om trivslen - vejledning til små og mellemstore virksomheder' er støttet af Velliv Foreningen, som ønsker at fremme mental sundhed i Danmark. 

Velliv Foreningen støtter projekter, der bidrager til at danskerne trives, har mentalt overskud og er i stand til at indgå i positive fællesskaber både på arbejdet og i privatlivet – hele livet. 

Projektet har fokus på at styrke det psykiske arbejdsmiljø i små og mellemstore private virksomheder i hele landet. Som en del af projektet tilbyder vi GRATIS viden, værktøjer og vejledning til lederne med det sigte, at de skal blive bedre til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt medarbejderne. 

Læs mere om Velliv Foreningen

Læs seneste pressemeddelelse

Vil du høre mere om projektet?

Kontakt projektleder Birgitte Poulsen eller find kontaktoplysninger på alle konsulenter i projektet på siden her 

Seneste nyheder

Vinderne af CSR People Prize findes 24. marts. Nu pågår der en svær opgave med at finde de nominerede virksomheder blandt mange indstillede.

Virksomheder fra hele landet dyster om CSR People Prize

Store koncerner med tusindvis af ansatte kæmper side om side med små håndværksmestre om at vinde CSR People Prize, som går til virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar. Innovative løsninger og viljen til at holde fast i samfundsansvaret i krisetider imponerer.

STAR har netop udgivet en række samtaleark til dialogen med borgere om job

Hent gratis værktøjer til dialogen med borgere om CV

I december blev Jobnet.dk lanceret i en ny udgave, hvor alle ledige borgere skal have et CV på portalen. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har i samarbejde med Cabi og fem jobcentre udviklet en række dialogark, som sagsbehandlere i jobcentrene kan bruge i dialogen med borgere om CV.

For nogle unge er uddannelse ikke den rette vej at gå, og de har i stedet brug for et forløb i en virksomhed.

Udsatte unge kan have brug for at parkere uddannelse for en stund

Godt 37.000 unge mellem 18 og 30 år er uden for uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet i længere tid og risikerer en livslang tilværelse på offentlig forsørgelse. Det viser en analyse fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA). For nogle unge kan det være nødvendigt at parkere kravet om uddannelse for en periode og i stedet komme i et virksomhedsrettet forløb.