Få et virksomhedsbesøg - gratis!

Kom i dybden med en problemstilling I har i virksomheden, og få sparring og inspiration til at komme videre. Eller måske er der bare nogle områder, hvor I kan blive endnu bedre. Book et besøg af én af vores konsulenter, som tager en snak med en mindre gruppe i virksomheden, hvor I taler om jeres konkrete udfordringer med sygefravær, trivsel og mental sundhed.

Sparringen kan foregå både fysisk eller digitalt. 

Sådan booker du

Ikke to arbejdspladser er ens, derfor findes der ikke en skabelon, man som leder kan følge, når der opstår mistrivsel. Vi er vant til at hjælpe organisationer og ledere med at skabe bedre trivsel og sænke sygefraværet, og vi vil rigtig gerne hjælpe jer.

Det er nemt at booke et besøg. Du kan enten selv ringe eller skrive til os, eller du kan blive kontaktet af os ved at udfylde formularen her på siden. 

Besøget kan foregå fysisk hos jer eller online.

Object reference not set to an instance of an object.

Ring eller skriv

Ring til Marlene Fabrin tlf. 2234 3965 eller send en mail på fab@cabiweb.dk og book os til et besøg, når det passer jer.

Udfyld formularen

så kontakter vi dig med henblik på at finde en dag, hvor vi kommer ud til jer eller mødes virtuelt.  

Vi ser frem til at hjælpe jer

Du kan læse mere om os her

Her kan du se nogle af de konsulenter, du kan møde, når du booker os til et besøg

Bliv kontaktet af os, udfyld formularen

Hvorfor er dette gratis?

Vi har fået støtte af Velliv Foreningen til projektet ”Tag hånd om trivslen” til at styrke den mentale sundhed i små og mellemstore private virksomheder med op til 250 ansatte.

Sådan har vi hjulpet andre

Ryslinge Tagdækning ville gerne blive bedre

Budskabet fra Ryslinge Tagdækning på Fyn er klart: man behøver ikke at have et problem med trivslen for at have fokus på den.

De fik besøg af os til at få hjælp til at italesætte og synliggøre, at trivslen er noget, de har fokus på til hverdag

Her er nogle af os, du kan møde, når du booker et besøg

Muligheden for at tilbyde gratis virksomhedsbesøg er støttet af Velliv Foreningen

Projektet 'Tag hånd om trivslen - vejledning til små og mellemstore virksomheder' er støttet af Velliv Foreningen, som ønsker at fremme mental sundhed i Danmark. 

Velliv Foreningen støtter projekter, der bidrager til at danskerne trives, har mentalt overskud og er i stand til at indgå i positive fællesskaber både på arbejdet og i privatlivet – hele livet. 

Projektet har fokus på at styrke det psykiske arbejdsmiljø i små og mellemstore private virksomheder i hele landet. Som en del af projektet tilbyder vi GRATIS viden, værktøjer og vejledning til lederne med det sigte, at de skal blive bedre til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt medarbejderne. 

Læs mere om Velliv Foreningen

Læs seneste pressemeddelelse

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Cabi.Core.Models.GridModels.FeatureSectionViewModel.

Tilbud

Vær med i en online erfagruppe – gratis!

Grib muligheden for at sparre med andre HR-medarbejdere, ejere, ledere og mellemledere i private virksomheder med max 250 ansatte. Der er begrænset pladser, så vent ikke for længe, der bliver hurtigt fyldt op.

Læs mere
Tilbud

Book et gratis oplæg - fysisk eller digitalt

Lad os samarbejde! Få et gratis oplæg om trivsel, sygefravær og mental sundhed - tilbydes både fysisk og digitalt. Læs her, hvordan du booker.

Læs mere